Dé plek waar bevlogen, professionele coaches zakelijkheid, spiritualiteit
en een gezonde geldmindset met elkaar in verbinding brengen,
en met plezier aan een goed draaiende business bouwen.

Wij kennen de situatie waarin jij je bevindt…

Wij weten wat het is om een coachpraktijk te bouwen die moeiteloos loopt. En we weten óók dat je zomaar weer van die comfortabele wolk af kan donderen als je net denkt dat je hét geheim van succesvol ondernemen hebt ontcijferd. We kennen de high highs én de low lows! En we weten inmiddels dat het níet draait om die online presence, de blogs, de online trainingen, lijsten, het systeem dat gouden bergen belooft. Er is maar 1 reden waarom je tot een moeiteloos, goed renderende coachpraktijk komt, en die reden ben JIJ.

Jij bent degene die een systeem ontwikkelt dat voor jou werkt.
Jij bent degene die de eigen geldmindset omturnt naar een werkbare state-of-mind.
Jij bent degene die bepaalt wat voor jóu succesvol is.
Jij bent degene die bepaalt welke omzet en welke winstgevendheid voor jou okay is.
Jij bent degene die jezelf keer op keer opnieuw uitvindt.
Jij bent degene die het waarmaakt en waar maakt.
Jij bent de sleutel naar méér, naar groei, naar transformatie. Van je praktijk en van jezelf.

 

Wees eerlijk. Alles wat je al deed heeft niet geleid tot het gewenste resultaat.  Dus blijft nog maar 1 weg over. De weg naar binnen, naar Zelf. Zakelijkheid en spiritualiteit verbinden, dat is wat je te doen hebt.

Hoe graag je het ook wilt, je de overtuiging hebt dat het je gaat lukken; op een diep onbewust niveau, is er iets in jou, in ons allemaal, dat niet wil veranderen. Dat het prima vindt dat alles bij hetzelfde blijft.

En dat heb je te ontrafelen. Ga je dat aan, dan zijn de mogelijkheden oneindig. Dan ga je zien hoe jij de creator bent van dat wat door jou heen de wereld in gaat komen. Alles is er al. Dat is het mooie!

 

We willen jou leren kennen

Ben jij een professionele coach, heb je al geïnvesteerd in het opbouwen van je praktijk, weet je dat je goede skills hebt en sta je nu op een punt dat je er genoeg van hebt dat jouw diepste verlangen naar méér nog geen werkelijkheid is geworden? Of loopt jouw praktijk al wel best moeiteloos maar voel je dat je meer in je mars hebt, dat een volgende stap nodig is?

Dan nodigen wij je van harte uit kennis te maken. Via een webinar, in real life of in een telefoongesprek. En met kennismaken, bedoelen wij ook écht kennismaken. Integriteit en resultaat zijn hoekstenen van de Conscious Coach Society. Wij bouwen hiermee onze praktijk, niet door slimy sales scripts. Wij maken graag de echte verbinding en willen jou ook leren hoe je dat doet.

Als iets in jou zegt dat de Society voor jou is, besluit dan tot die kennismaking. Intuïtief weet je of een gesprek zinvol is en alleen door directe actie blijf je het onderbewuste brein dat je wil houden waar je nu bent voor.

Heb je interesse om in een telefonisch of online gesprek te verkennen of wij je mogelijk verder kunnen helpen? Vraag hier een gesprek aan:

  Naam (verplicht):

  Email-adres (verplicht):

  Bedrijf/ organisatie:

  Telefoonnummer:

  Ik wil meer weten over Conscious Coach Society, omdat:

   

  De Conscious Coach Society is opgericht door Elsbeth van Lienden en mijzelf. Over mij lees je hier meer. Wil je weten wie Elsbeth is, haar achtergrond, visie en kijk op de wereld, bezoek dan www.thepinkwalnut.nl.

  De kracht van onze Society zit ‘em in een gezamenlijke visie in het bouwen van een goed lopende praktijk. Tegelijkertijd behouden we onze eigenheid, onze kijk op de wereld en manier van werken. Zodat verschillende typen mensen zich bij ons welkom voelen. Zodat ook wij integer kunnen blijven aan onszelf. Zodat jij gebruik maakt van een enorme hoeveelheid kennis waarin wij zelf de laatste jaren hebben geïnvesteerd. Zodat wij een back-up hebben in het geval een van ons even niet in de gelegenheid is te coachen.

  Spreekt jou dit aan en ben je al businesscoach? Dan is er ook ruimte voor jou in het team. In een gesprek geven we hier graag meer informatie over.

   

  Uitnodiging: 2x webinar + live kennismaken

  Gaat jouw voorkeur uit ons beide tegelijk te horen en te zien? Dat kan! Meld je aan voor een van de drie bijeenkomsten die binnenkort gepland staan. We delen onze visie met jou, beantwoorden al je vragen en geven je natuurlijk praktische handvatten waarmee je direct verder komt! Ons doel? Kom onze visie en werkwijze ervaren zodat je A. zelf een oordeel kunt vormen over hoe anders wij het aanpakken in vergelijk met alle andere businesscoaches en B. zodat je kunt bepalen of dit mogelijk iets voor jou is.

   

  Gedurende de live bijeenkomst op 14 januari 2020 staan wij langer stil bij persoonlijke vragen en krijg je meer waardevolle, direct toepasbare tips & inzichten.

  Live bijeenkomst: dinsdag 14 januari, 9.30-12.00 uur, coachruimte Je Bruisende Zelf, Gemert.

  Zowel de webinars als de live kennismaking zijn kostenloos te volgen. We vragen je tijd en volledige aandacht als investering.

  Voor de webinars (ovv de datum van je keuze) en de kennismaking op 14 januari meld je je aan via info@consciouscoachsociety.nl.

   

   

  En tot slot, om een beeld te geven… een greep uit de vragen en onderwerpen waarin wij onze cliënten coachen:

  – Het ontmaskeren van onbewuste patronen die creatie (van klanten, van omzet, van aanbod, van een ervaring in het werken met jou, van conversaties, van zichtbaarheid) in de weg staan.

  – Wat is je werkelijke verlangen?

  – Het aanleren van systemen die vóór je gaan werken.

  – Hoe kom je makkelijk in contact met potentiële cliënten?

  – Hoe stel je een aantrekkelijk premium aanbod op?

  – Hoe verkoop je met plezier door vanuit de waarde voor een ander te komen?

  – Welke taal werkt voor je?

  – Hoe sta je sterk in verkoopgesprekken?

  – Hoe voorkom je dat potentiële cliënten al aan het eerste gesprek genoeg hebben?

  – Wat heb je nodig om een goedlopende praktijk te bouwen?

  – Hoe vraag je hogere tarieven?

  Etc…

  Kom het ervaren, dat is de beste weg om te weten of wij iets voor je kunnen betekenen!