Impact workshop – maak het verschil!5603908062_1884942fa5_o

Jij bent een krachtige vrouw. Goed opgeleid, met een mooie baan of bedrijf. Een geweldig gezin en fijne vrienden. Ogenschijnlijk een goed leven. Toch voel je je uitgeblust en opgebrand… Omdat je steeds maar weer de brandjes van anderen aan het blussen bent, omdat je tijd en energie worden opgeslokt door bijzaken, omdat je niet toekomt aan jezelf. Omdat je het gevoel hebt dat je stilstaat, terwijl je diep vanbinnen weet dat er nog zoveel meer uit het leven te halen is!

Nu kun je verschillende dingen doen…
Je kunt blijven piekeren, wikken en wegen. Je kunt je leven door anderen laten bepalen. Je kunt rondjes blijven draaien in de bekende patronen. Met weinig voldoening als resultaat. En ten koste van je bruisende, energieke zelf.

Of je komt naar mijn Impact workshop. Om te ontdekken waarom je gedachten je gevangen houden, welke patronen je tegenhouden om te doen wat je echt wil en hoe jij die gedachten en patronen kunt doorbreken om het verschil te maken. Voor jezelf en daarmee voor anderen.

Meteen aanmelden

Doorbreek het slepende patroon

En zet je bruisende, energieke zelf weer aan het roer van je leven. In de workshop maak je kennis met mijn P.L.A.N. methode, waarin je in 4 heldere stappen werkt aan:

  • Rust in je hoofd, ofwel hoe je korte metten maakt met ruis en afleiding.
  • Helderheid over je volgende stap in je leven, loopbaan of bedrijf.
  • Ruimte om voluit je bruisende zelf te kunnen zijn. Eindelijk gaan doen wat je echt wil doen!
  • Zinvol leven en werken op je eigen manier. Zonder druk(te), zonder hokjes…

Het levert je helderheid op, focus en rust. Inzicht in hoe jij het verschil kunt maken. In je eigen leven en dat van anderen. Zodat je kunt groeien naar de bruisende vrouw die je daadwerkelijk bent.

In actie voor je bruisende zelf

Weet je hoe ik de patronen heb doorbroken die mijn bruisende zelf in de weg zaten? Door me niet langer te focussen op wat ik niet heb en niet wil, maar mijn energie te stoppen in wat ik wél heb. Namelijk mijn kennis, mijn talenten, mijn passie en dit delen met andere krachtvrouwen. Daar gaat mijn energie van bruisen, daar word ik blij van. Dat gevoel is onbetaalbaar. Het is het beste wat ik heb kunnen doen voor mezelf en voor de mensen die me dierbaar zijn. Omdat ik er een leuker, enthousiaster, actiever, bruisender mens van word.

Genoeg over mij, het gaat om jou 🙂 Spreekt dit jou ook aan, is dit precies wat je nu nodig hebt en ben je toe aan heldere inzichten, praktische actie, nieuwe inspiratie en optrekken met gelijkgestemden? Meld je dan aan voor de Impact workshop.

Praktische zaken
Tijd: woensdagochtend van 9.30 – 11.30 uur. Kies een datum bij het boeken van je ticket.
Locatie: Je Bruisende Zelf, Sint Annastraat 37a, Gemert (gratis parkeren).
Kosten: € 14,- (€ 16,94 incl. btw)
Koffie, thee en lekkers: inbegrepen

De workshops zijn in een kleine setting met maximaal 5 personen, met veel ruimte voor jouw persoonlijke verhaal.

Klik op de knop hieronder om direct je plek te reserveren.

JA, ik kom heel graag naar de Impact workshop

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Jantine.