Vragen & antwoorden
RE-connect

 

Is dit een groepsprogramma of een individuele cursus?

Je volgt RE-connect voor jezelf, dus individueel. Ik kies voor deze vorm omdat ik je wil uitnodigen in de allereerste plaats verbinding te maken met jezelf. Zonder dat je in een groepsprogramma wordt afgeleid of beïnvloed door de mening van anderen. Zonder dat je jezelf gaat vergelijken met anderen. Dat doet namelijk helemaal niet ter zake. RE-connect volgt een logische lijn van verbinding met jezelf naar verbinding met de mensen om je heen naar verbinding met de wereld als geheel.

 

Hoeveel tijd kost het me om RE-connect te volgen?

Je ontvangt elke ochtend een mailtje met een reflectievraag, opdracht of oefening om verbinding te maken, ontdekken en ervaren. Het lezen van de mail kost je niet meer dan 5 minuten. Je kiest zelf hoeveel tijd je wil maken voor reflectie, opdrachten en oefeningen. De mail helpt je je dag te starten vanuit verbinding en nodigt je uit om gedurende de dag in verbinding te blijven.

 

Voor wie is RE-connect?

RE-connect is voor jou, als jij verlangt naar echte verbinding, diepgang en contact. Als je klaar bent met de oppervlakkigheid en het lawaai van continu online zijn. Als je behoefte hebt aan iets anders dan de snelle, kant-en-klare oplossingen waarmee je wordt gebombardeerd via social media en mail. Als je genoeg hebt van dempen en afleiding zoeken, en klaar bent voor waardevolle verbinding. Met jezelf en met anderen. En als je geïnspireerd aan de slag wil, actief mee wil doen. Voor jezelf, maar niet alleen. Want ik ben je reisgenoot.

 

Voor wie is RE-connect niet?

Als jij zoekt naar een hapklare oplossing, een wonderpil of een gratis-en-voor-niets-formule, dan ben je hier niet op je plek. Ik geef veel waarde via mijn blogs, mijn e-book en andere weggevers, en daar help ik je met veel plezier mee verder. RE-connect is ook niet voor jou, als je een coach wil die je precies vertelt wat je moet doen aan de hand van een kant-en-klaar stappenplan. In RE-connect nodig ik je uit om actief je eigen richting te ontdekken.

 

Is er ook een Facebook groep bij RE-connect?

Nee. En dat is een bewuste keuze. Ook in een besloten groep zorgt Facebook voor veel afleiding en ruis. Ik wil je graag helpen om (weer) meer verbinding te ervaren. En dat gaat veel makkelijker zonder afleiding en ruis.

 

Wat kost RE-connect?

RE-connect kost € 19,90 (incl. BTW). Plus je commitment en elke dag de onverdeelde aandacht en tijd die jij eraan wil geven. Omdat ik graag wil dat je écht die verbinding maakt, niet zomaar ‘ja’ klikt omdat het gratis is. Ik beloof je op mijn beurt heel veel waarde, inzichten en inspirerende actie.

Je deelname aan RE-connect is pas verzekerd, nadat ik de betaling van je deelnamekosten heb ontvangen.

 

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik RE-connect niks vind?

Als je ervoor kiest om actief het programma te volgen, verzeker ik je dat je gedurende RE-connect meer helderheid, rust, blijdschap, voldoening en verbinding gaat ervaren. Als dat is wat jij graag wil, waar jij je tijd, aandacht en geld in wil investeren, dan past RE-connect bij je en zul je van de reis genieten. Bedenk je je na je aanmelding of ben je – om wat voor reden dan ook – toch teleurgesteld in het programma, dan kun je volgens de wettelijke regels je geld terugkrijgen als je binnen 14 dagen nadat je betaald hebt, je aankoop herroept. Hiervoor kun je dit herroepingsformulier voor online diensten gebruiken.

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met me op via jantine@jebruisendezelf.nl of 06-42549554.