“Ik maakte een afspraak met Jantine om meer helderheid te krijgen in mijn bedrijf en werkzaamheden. Ik wil graag groeien en een nieuw project initiëren, en was op zoek naar een objectief persoon om mee te sparren. Jantine hielp me met het schrijven van mijn visie en missie en het helder krijgen van mijn doelgroep. Daarnaast gaf ze me praktische tips en tools om mijn werkdagen met meer structuur in te delen, na te denken over doelen en waar ik nou echt gelukkig van word. Dit deed ze op een erg prettige manier, open en zonder oordeel. Jantine neemt de tijd om je te leren kennen en geeft ruimte voor gesprek, naast de prettige praktische aanpak. Na twee sessies van twee uur ben ik een heel stuk wijzer nog actiever met mijn bedrijf aan de slag gegaan!”
Maartje, museumdocent/kunsthistorica, De Museumdocent
“Al langer zocht ik naar een collega coach die mij kon helpen een professionele slag te maken zodat ik met minder moeite en meer plezier mijn werk kon doen. Jantine heeft mij niet alleen uitstekend gecoacht, zij leerde mij dat focus op eigen waarden nodig is om het resultaat te krijgen dat je voor ogen hebt. Juist door dat laatste als begin te kiezen ervaar ik nu de vrijheid om standvastig mijn eigen keuzes te maken. Voor mij een groot goed waar ik ontzettend veel voldoening uit haal. Een waardevolle les van een professionele collega met hart voor haar vak en de klanten tegenover haar.”
Marian, biografisch/HSP coach, Kansrijk Coaching
“De coaching was een zinvol duwtje onder mijn kont. Jantine communiceert prettig en ziet snel verbanden die op ’t eerste gezicht niet voor de hand liggen. Het is prettig als iemand je een spiegel voorhoudt, en je hoort jezelf de conclusies trekken.”
Astrid, marketingadviseur
“Jantine combineert een scherp marketing inzicht met veel kennis over de fases van het ondernemerschap. In de strategiesessie wordt niet alleen geredeneerd vanuit de boekhouding: zaken als persoonlijke groei, innerlijke balans door timemanagement, komen ruimschoots aan bod. De bewustwording van deze synergie, gecombineerd met een set praktische tools, biedt veel perspectief om je bedrijf naar een hoger plan te tillen of zakelijk succes te boeken in het algemeen!”
Dion, webdeveloper/online producer, Groeigenoten
“Ik voel me gedragen door alles wat ik in het afgelopen jaar geleerd heb. Je hebt me geholpen door belemmeringen heen te breken wat niemand anders ooit gelukt is. Ik ben er enorm blij mee, heb veel meer energie om te werken én mijn praktijk zit zo volgeboekt dat ik nu de luxe heb dat ik dingen kan afzeggen.”
Juliane, muziektherapeut en teamcoach, Ceder Coaching
“Ik word altijd heel blij als ik naar een workshop of meet-up met Jantine ga. Het was magisch! Ik weet nu wat mijn missie is, waaraan ik me wil verbinden vanuit mijn talenten en levensverhaal. Heel fijn dat de worsteling om mijn weg te vinden nu voorbij is. Dat geeft me rust. Ik weet nog niet hoe mijn pad precies zal lopen, maar dat geeft niet. Ik heb er vertrouwen in dat het allemaal goed komt en dat ik het juiste pad gevonden heb.”
Nancy, hoogbegaafd
“Tijd inplannen voor het werken aan mijn bedrijf en hierbij de juiste focus aanbrengen vind ik niet altijd eenvoudig. Het helpt mij om dat samen met anderen te doen. De online projectdag en de offline trainingsdag vond ik erg zinvol. Het deed mij goed elkaar te kunnen inspireren en twijfels met elkaar te delen. Ik heb nu meer structuur in mijn to do lijstje en heb een actiewensenlijst gemaakt die ervoor zorgt dat ik altijd iets kan doen en keuze heb in wat ik kan gaan doen. Dit zorgt voor enthousiasme en focus. De kracht van Jantine ligt bij haar enthousiasme en positieve energie. Ze motiveert je enorm.”
Jeannette, kinder- & tienercoach, Netzobijzonder