Aanpak en kosten

Doorzicht Lifecoaching begeleidt ondernemers en directeuren, managers en professionals. Afhankelijk van de vraag of de behoefte kan dat met een korte scan die je meteen inzichten en handvatten geeft om verder te kunnen, businesscoaching op maat, een inspirerende teamdag of met een individueel coachingstraject waarin we de diepte ingaan.


Ondernemersscan of Lifescan
Even stilstaan bij de balans en verbeterpunten voor jou als ondernemer? Gun jezelf een Ondernemersscan. In twee uur tijd inventariseren waar je knelpunten ervaart en krijg je een aantal praktische tips om met die knelpunten aan de slag te gaan. Zeker van je zaak ondernemen, met extra aandacht voor hoe jij meer uit jezelf én je onderneming haalt. Ben je geen ondernemer, maar heb je wél behoefte aan een korte, krachtige scan die de verbeterpunten in je leven in één oogopslag helder maakt? Boek een Lifescan, dan inventariseren we samen de levensgebieden waarop jij knelpunten ervaart.
Individueel Coachingstraject voor ondernemers, managers en professionals
Een individueel coachingstraject bij Doorzicht Lifecoaching bestaat uit een intakegesprek (ca. 1,5 uur) + 4 coachingssessies (ca. 1 uur). In het intakegesprek starten we met een scan van al jouw levensgebieden zoals je bedrijf, je gezin, relaties, gezondheid, financiën en vrije tijd. Aan de hand van de waarde die jij aan al die gebieden toekent, gaan we de onderwerpen verder verkennen waar je knelpunten ervaart of waar je meer balans wil. In 4 vervolgsessies werken we naar jouw coachdoel toe. Tussen de gesprekken door krijg je huiswerkopdrachten mee zoals schrijfopdrachten, visualisatie opdrachten, onderzoeksopdrachten, aandachtsoefeningen, ontspanningsoefeningen of oefeningen om moeilijke gesprekken aan te gaan of voor jezelf op te komen.

De sessies vinden elke 2 á 3 weken plaats. In een tijdsbestek van 10 tot 15 weken ga je dus grondig aan de slag met de verbeteringen of veranderingen die jij in je bedrijf, je werk of je leven wil realiseren. Na het afronden van een individueel coachingstraject plannen we vaak na een paar maanden nog een coachingsgesprek om te kijken hoe het je lukt om de nieuwe inzichten en handvatten toe te passen in je leven.

Business & executive coaching
Sta je aan het roer van een bedrijf of organisatie en merk je dat de waan van de dag je afhoudt van het neerzetten van een visie of koers? Ben je vooral bezig met managen en wil je de sprong maken naar leiderschap? Ik hou je graag de spreekwoordelijke spiegel voor om de beste versie te worden van jezelf, en daarmee op een inspirerende manier het vuur in je bedrijf aan te wakkeren! Met meer werkplezier, verbinding, energie en duurzaam resultaat tot gevolg. Dat kan bijvoorbeeld met een strategiesessie, businesscoachingstraject of intensieve executive coaching. Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek, dan trekken we samen verder op.

Team & managerscoaching
Stuur je een afdeling of team aan en zie je de teamspirit ten onder gaan aan een hoge werkdruk? Heb je het gevoel dat de samenwerking in je team veel beter kan, en vraag je je daarbij af hoe jij als leider, coach en motivator van je medewerkers het verschil kan maken? Ik help je graag om de gezonde balans in samenwerken terug te vinden. Een krachtige teamscan brengt de dynamiek binnen jouw team snel in kaart en geeft je direct handvatten om de balans, energie en prestaties binnen het team te verbeteren. Met een teamdag of -workshop werk je op een ontspannen manier samen met je medewerkers aan thema’s die voor jullie team van belang zijn, zoals werkdruk, grenzen stellen en communicatie. Is er een grondiger aanpak nodig van knelpunten binnen je team, dan tekenen we samen de route uit voor een teamcoachingstraject op maat.

Wil je meer weten over de aanpak van Doorzicht Lifecoaching of antwoord op de vraag of mijn coaching jou en/of je bedrijf kan helpen? Bel of maak een afspraak via het contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kosten

Ondernemersscan of Lifescan (2 uur)* € 160,-
Individueel Coachingstraject (intake + 4 sessies)* € 695,-

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Business & executive coaching Offerte op maat
Teamscan Offerte op maat
Teamdag/-workshop Offerte op maat
Team & managerscoaching Offerte op maat

Kom ook eens naar een live event van Doorzicht Lifecoaching!
Doorzicht Lifecoaching organiseert regelmatig inspirerende sessies en events met thema’s zoals focus, doelen stellen en resultaat behalen, ondernemen vanuit hart en ziel of timemanagement. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je weet als eerste wanneer het volgende event plaatsvindt.