Ja, ik meld me aan voor de GRATIS minicursus
‘In 14 dagen van stress naar succes – leven vanuit je verlangens’

Banner videocursus
Wat gaaf dat jij je verlangens de ruimte wil geven die ze verdienen! In de minicursus ‘In 14 dagen van stress naar succes’ ga je ervaren hoe je bij je diepste verlangens komt en hoe je die verlangens succesvol omzet naar concrete acties in je leven en werk. Je gaat merken dat dat je meer energie, ontspanning, plezier, tijd en zelfs geld oplevert! Je mag op pad naar:

– Jouw ideale manier van werken en geld verdienen, waarbij je afscheid neemt van stress en het eeuwige gevoel van ‘druk, druk, druk’.
– Jouw oprechte verbinding met je partner en je gezin, met meer tijd en aandacht voor elkaar.
– Jouw energieke zelf, waarbij de hectiek van elke dag je niet langer opslokt maar je ruimte maakt voor die dingen die jou inspireren en energie geven.
– Jouw missie, datgene wat jij neer wil zetten in deze wereld.

Ik vraag de GRATIS minicursus aan:

  Je voornaam:

  Je e-mailadres:

  (Door de minicursus aan te vragen, kom je op mijn maillijst te staan. Ik hou ook niet van spam, en ik geef je gegevens niet aan anderen door.)

  De minicursus bestaat uit 3 video’s die je in je mailbox ontvangt:

  • Video 1/dag 1: Drukke mensen zijn helemaal niet productief!
   Je leert alles over de mythes van multitasken en ‘druk, druk, druk’ zijn. En je gaat op zoek naar de belemmerende gedachten die je tegenhouden om je diepste verlangens te leven.
  • Video 2/dag 8: Omdat je het waard bent: ontdek je diepste verlangens
   Je leert meer over de kracht van je onbewuste en het belang van stil worden. En je gaat op zoek naar je ‘why’, je missie, je diepe verlangen van waaruit jij wil leven en werken.
  • Video 3/dag 14: Jouw definitie van succes
   Je leert te bewegen van een tekort naar een overvloed in tijd, energie en geld. Door je mindset te veranderen, dankbaar te zijn voor al je talenten, hulp te vragen aan anderen en vooral door in actie te komen!
  • Bij elke video ontvang je een inspirerende opdracht met werkblad, waar je in de dagen tussen de video’s mee aan de slag gaat.

  De eerste video ontvang je meteen na je aanmelding in je mailbox, dus je kunt meteen van start met de cursus! Ik ben superbenieuwd hoe jij de minicursus ervaart, laat je het me weten?

  Gun je anderen ook deze minicursus?
  Je vrienden, je collega’s, je partner, je compagnon, je zus of broer: ken je meer mensen bij wie deze gratis minicursus precies de juiste snaar raakt? Stuur de link naar deze pagina dan vooral door en maak ze enthousiast. Alvast bedankt voor het delen.

  Op jouw succes!

  Ik vraag de GRATIS minicursus aan:

   Je voornaam:

   Je e-mailadres:

   (Door de minicursus aan te vragen, kom je op mijn maillijst te staan. Ik hou ook niet van spam, en ik geef je gegevens niet aan anderen door.)