Ja, ik zet mijn innerlijk leider aan het stuur.
Doe mij een GRATIS strategiesessie.

ammonite_low_res-600x441

Ben jij een ondernemer, directeur of (project)manager die vanuit menselijk gevoel aan het roer wil staan? Een positieveling die het beste uit zichzelf én uit anderen wil halen, want:

 • Jij leidt je onderneming of team vanuit betrokkenheid, visie, passie en gevoel.
 • Jij gaat stralen als je anderen kunt laten stralen.
 • Jij bent een doorzetter en een vernieuwer die altijd kansen en mogelijkheden ziet.
 • Jij weet dat je verder komt als je de juiste mensen om je heen verzamelt, dat je elkaar kunt versterken door samen te werken.
 • Jij hebt persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.
 • Jij weet dat je leiderschap moet blijven onderhouden om te kunnen groeien als persoon en als leider.
 • Jij durft je kwetsbaarheden te laten zien en weet deze om te buigen naar kansen om te groeien.
 • Jij wil je onderneming of team naar de ‘next level’ brengen en je beseft dat groeien en samen resultaten behalen beginnen bij de kracht van jouw leiderschap.

Maar merk je dat:

 • Je meer aan het managen bent dan aan het leiden? Dat je tijd wordt opgeslokt door brandjes blussen, en je daardoor niet toekomt aan het doorontwikkelen van je bedrijf of team.
 • Je je zo verantwoordelijk en betrokken voelt bij je werk, bedrijf of team, dat je werk/privé balans onder druk staat?
 • Het je niet lukt om ‘nee’ te zeggen, ook al weet je dat je er niet nog een project bij kunt hebben, dat andere deadlines in gevaar komen of dat je simpelweg niet meer uren uit de dag kunt persen?
 • Je prioriteiten en tijdsinvulling door anderen worden bepaald, heb je het gevoel de regie kwijt te zijn?
 • Je veel tijd kwijt bent aan ‘gedoe’ binnen teams en afdelingen over regeltjes, taken en communicatieproblemen, waardoor de ‘spirit’ eruit is en je het geheel niet meer in beweging krijgt?
 • Je heel goed weet waar je heen wil met je bedrijf of team, maar dat het je niet lukt om de juiste acties te ondernemen of de juiste mensen te mobiliseren om je doelen te bereiken?
 • Je ontevreden bent over je business of het resultaat dat je met je team neerzet, maar dat het je niet lukt om heldere keuzes te maken om dat te veranderen? Het gaat op de automatische piloot, je staat helemaal stil of de teamspirit is met geen vlammenwerper meer aan te wakkeren.
 • Je stilstaat in je persoonlijke ontwikkeling en daardoor niet de leider en inspirator kan zijn die je graag wil zijn? Zelfs al heb je elke training, cursus en persoonlijk ontwikkelingstraject aangepakt, toch hebben ze je niet gebracht wat je zoekt. Wat nu?

Maak dan nu een afspraak voor een strategiesessie en zet je innerlijk leider aan het stuur!
In de strategiesessie brengen we samen de saboteurs van jouw innerlijk leiderschap aan het licht en kiezen we de tools die jou helpen om af te rekenen met deze saboteurs.

Ik vraag een GRATIS strategiesessie aan:

  Je voornaam:

  Je e-mailadres:

  Je telefoonnummer:

  Hoe wil je je strategiegesprek voeren?

  telefonischvia Skypebij Doorzicht Lifecoaching in Gemert

  Wanneer wil je je strategiegesprek voeren?

  maandagmiddagdinsdagdonderdag

  (Door een strategiesessie aan te vragen, kom je op mijn maillijst te staan. Ik hou ook niet van spam, en ik geef je gegevens niet aan anderen door.)

  Voor sensitieve leiders

  Ik werk met sensitieve leiders: ondernemers, directeuren en managers in bedrijven en organisaties, die vanuit menselijk gevoel aan het roer willen staan. Die de verantwoordelijkheid nemen over hun eigen leven en de keuzes die ze daarin maken. Sensitieve leiders maken ruimte voor openheid en kwetsbaarheid. Ze leggen hun masker af en nodigen anderen uit dat ook te doen. Ze ondersteunen, inspireren en faciliteren hun mensen om hun volle potentieel in te zetten en zo de organisatie duurzaam succesvol te laten zijn. Ze laten hun eigen kwetsbaarheden zien en durven om hulp te vragen. Ze zijn een inspirerend voorbeeld van menselijkheid. Ze willen op een duurzame manier bijdragen aan de wereld van morgen.

    • Ik help sensitieve leiders bij hun gevoel te komen. Ik leer hen stil te staan bij hun gevoel en dit als leidraad te nemen bij de keuzes die ze maken in hun leven en werk.
    • Ik help hen aangeleerde overtuigingen over hard werken, succes, status en leiderschap te onderzoeken en los te laten.
    • Ik help hen zich bewust te worden van de waarden van waaruit zij willen leven en werken, en ik leer hen hoe ze vanuit die persoonlijke waarden focus kunnen aanbrengen.
    • Ik leer hen ruimte te maken voor openheid en kwetsbaarheid in henzelf, en hoe zij vanuit die ruimte hulp kunnen vragen aan anderen om hun eigen doelen en die van hun organisatie te bereiken.
    • Ik leer sensitieve leiders hoe ze de bedding kunnen vormen voor openheid in hun organisaties.

  Ik geloof namelijk dat ieder mens zijn of haar eigenheid mag omarmen, om zo licht te brengen in hun eigen leven, in dat van anderen en op de plekken waar zij hun werk doen. Daarbij luister ik zonder oordeel, respecteer ik ieders waarheid en vorm ik de bedding voor groei, ontwikkeling, verbinding, creativiteit en authenticiteit.

  Ik luister graag naar jouw leiderschapsverhaal, dan kijken we samen wat jij nodig hebt om je innerlijk leider voorgoed aan het stuur te zetten. Maak vandaag nog een afspraak voor een strategiesessie!

  Ik vraag een GRATIS strategiesessie aan:

   Je voornaam:

   Je e-mailadres:

   Je telefoonnummer:

   Hoe wil je je strategiegesprek voeren?

   telefonischvia Skypebij Doorzicht Lifecoaching in Gemert

   Wanneer wil je je strategiegesprek voeren?

   maandagmiddagdinsdagdonderdag

   (Door een strategiesessie aan te vragen, kom je op mijn maillijst te staan. Ik hou ook niet van spam, en ik geef je gegevens niet aan anderen door.)