Lezing ‘Minder moeten, meer genieten: je eigen-wijsheid in hoofd, lijf, hart en ziel’

Minder moeten…lezing

Moeten: hard werken, voldoen aan verwachtingen, vastzitten in je hoofd dat blijft piekeren over hoe het anders zou kunnen, vermoeidheid, uitputtende patronen.

Genieten: loslaten, vrij van druk, ruimte en tijd met dierbaren doorbrengen, tijdloze flow ervaren, je moeiteloze bijdrage leveren.

Worden wie je bent, is dat niet waar je het meest naar verlangt? Waar je naar zoekt, terwijl verwachtingen, patronen en gedachten over wie je denkt te moeten zijn je in de weg zitten? In deze lezing neem ik je mee op weg naar helderheid, inspiratie en antwoorden op je zoekvragen.

In de lezing ontdek je:

  • Hoe het komt dat je die spagaat tussen moeten en genieten telkens weer ervaart en waarom het zo moeilijk is daaruit te komen.
  • Welke basisbehoeften er onder jouw verlangen liggen om te worden wie je echt bent.
  • Welke basisbewegingen je kunt maken om moeten en genieten aan elkaar te verbinden, waardoor je steeds meer kunt worden wie je bent. Zonder steeds maar hard te werken, zonder dat het je bakken met energie en tijd kost.

Ook vertel ik je meer over de korte cursus ‘Vrij van moeten: op weg naar eigen-wijsheid’. 4 avonden waarin we samen aan de slag gaan met het B-factor BASISFRAME. Waarin jij je eigen groeipad in het frame uitstippelt en helder maakt welke bouwstenen jij zou willen versterken. Ben je geïnteresseerd? Kom dan zeker naar de lezing om meer te horen!

De lezing is gratis. Ik vraag alleen een kleine bijdrage van € 7,- voor de koffie, thee en huur van de zaal. Klik op de knop om je direct aan te melden:

Ik meld me hier aan voor de lezing

Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten 🙂

Heb je een zus, collega, vriendin of partner voor wie de lezing ook precies is waar ze naar op zoek zijn? Stuur de link naar deze pagina dan gerust door. Alvast bedankt voor het delen.

Bruisende groet,
Jantine.

 

P.S. nieuwsgierig naar het B-factor BASISFRAME? Neem alvast een kijkje: 4 bouwstenen, 4 beginplekken, 4 behoeftes, 4 bronnen en 4 basisbewegingen die je doen groeien naar jouw eigen-wijsheid. Klik op de afbeelding om het Basisframe te downloaden:

B-FACTOR BASISFRAME 2