Over mij: Jantine van den Boom

Jantine van den Boom

Ik weet dat jij een VERSCHIL-MAKER bent, met geweldige talenten en kwaliteiten. Die je het liefst vol energie en passie in wil zetten. Maar wel op een manier die bij JOU past. Omdat je dan je sprankelende, bruisende zelf kunt zijn. En die sprankel moeiteloos kunt doorgeven aan de mensen die je dierbaar zijn.

Mijn naam is Jantine van den Boom. Ik help jou je eigen weg te vinden naar zinvol werken en ondernemen op jouw manier. Zodat je het verschil kunt maken waarvan je weet dat het erin zit. Het gaat me aan het hart dat ik zoveel hart-gedreven, bevlogen mensen zie worstelen – ondanks hun prachtige talenten! Ze werken keihard om te voldoen aan verwachtingen en verantwoordelijkheden thuis en in hun werk. Ze lopen vast in enerzijds een enorme werkdruk of anderzijds een verlammende sleur. Ze zoeken naar een manier waarop zij hun talenten en passie wél in kunnen zetten. Ik help je uitvinden wie je moet zijn om te gaan doen wat je wil doen, en ruimte te maken voor de voldoening en vrijheid die op je liggen te wachten.

Ik geloof dat ieder mens zijn of haar eigenheid mag omarmen, om zo licht te brengen in hun leven, in dat van anderen en op de plekken waar zij hun werk doen. En ik ben ervan overtuigd dat krachtige verschil-makers die hun bruisende zelf omarmen, met hun sprankelende licht anderen inspireren en aanmoedigen om ook volledig zichzelf te zijn. Thuis, op school, in hun werk of hun bedrijf, in hun buurt of hun vereniging. Zo dragen we allemaal bij aan een mooiere, lichtere wereld. Waarin mensen zich gezien voelen, volledig en onvoorwaardelijk. De wereld hunkert naar bruisende verschil-makers die voorleven en doorgeven. Samen hebben we de sleutel in handen voor de liefdevolle, stralende samenleving van morgen!

Libelle

Ga je mee op reis naar je bruisende zelf?


Ik ben tien jaar lang op reis geweest naar mijn bruisende zelf. Mooie banen gehad waarin ik veel waardering oogstte, maar toch geen voldoening vond. Opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd omdat ik zo graag alles uit mezelf wilde halen. Het over een totaal andere boeg gegooid door voor mezelf te beginnen met een creatief bedrijf, zonder enige kennis van het ondernemerschap waardoor ik de fase van hobbyen in de marge maar niet voorbij kwam. Ik bleef maar zoeken, streven, proberen, hard werken, doorgaan op wilskracht. Totdat mijn lichaam geleden keihard aan de rem trok: burnout! Een wake-up call, een keerpunt.

Door stil te staan, kwam ik in beweging. Met hulp van twee coaches leerde ik met vallen en opstaan aangeleerde overtuigingen over hard werken, succes, status en leiderschap te onderzoeken en los te laten. De impact van verwachtingen en jezelf aanpassen aan het licht te brengen. Ik werd me bewust van de waarden van waaruit ik wil leven en werken. Ik leerde mezelf, mijn behoeften en mijn gevoel als leidraad te nemen bij alles wat ik doe of kies. Zo ontdekte ik mijn bruisende zelf! En vond ik helderheid, focus en rust in wat ik wil en vooral niet wil :-). Maar ook nieuwe energie, sprankel, bruis en pit. En dat geeft me zoveel voldoening, plezier, zelfvertrouwen en ultieme vrijheid. Dat is waar ik het voor doe!

Ik heb mijn bruisende zelf aan het roer van mijn leven en werk gezet. En ik heb al veel geweldige verschil-makers geholpen dat ook te doen. Hier lees je hun ervaringen.

En dat is wat ik jou ook gun! Daarom nodig ik je uit om je eigen verschil te maken. Maak het begin met mijn e-book.

Download direct mijn GRATIS e-book ‘IMPACT’. Hierin maak je kennis met 6 elementen van impact, die je helpen aan het licht te brengen wat er al IS, wat je al weet maar nog niet ziet, en wat jij nodig hebt om het verschil te maken in je leven, je werk of je bedrijf.

Stuur mij direct het e-book!

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Ik hoop je gauw te ontmoeten!

Met bruisende groet,
Jantine.