Over mij: Jantine van den Boom

Jantine van den Boom

Ik weet dat jij een PRACHTVROUW bent, met geweldige talenten en kwaliteiten. Die je het liefst vol energie en passie in wil zetten. Maar wel op een manier die bij JOU past. Omdat je dan je sprankelende, bruisende zelf kunt zijn. En die sprankel moeiteloos kunt doorgeven aan de mensen die je dierbaar zijn.

Mijn naam is Jantine van den Boom. Ik help jou je bruisende, energieke zelf aan het roer van je leven te zetten. Omdat het me aan het hart gaat dat ik zoveel geweldige vrouwen zie worstelen – ondanks hun prachtige talenten! Ze werken keihard om te voldoen aan verwachtingen en verantwoordelijkheden thuis en in hun werk. Ze lopen vast in enerzijds een enorme werkdruk of anderzijds een verlammende sleur. Ze zoeken naar een manier waarop zij hun talenten en passie wél in kunnen zetten. Ik help je af te rekenen met die stress en frustratie, en ruimte te maken voor de voldoening en waardering die op je liggen te wachten.

Ik geloof namelijk dat ieder mens zijn of haar eigenheid mag omarmen, om zo licht te brengen in hun leven, in dat van anderen en op de plekken waar zij hun werk doen. En ik ben ervan overtuigd dat krachtige vrouwen die hun bruisende zelf omarmen, met hun sprankelende licht anderen inspireren en aanmoedigen om ook volledig zichzelf te zijn. Thuis, op school, in hun werk of hun bedrijf, in hun buurt of hun vereniging. Zo dragen wij als krachtvrouwen bij aan een mooiere, lichtere wereld. Waarin mensen zich gezien voelen, volledig en onvoorwaardelijk. De wereld hunkert naar bruisende krachtvrouwen. Samen hebben we de sleutel in handen voor de harmonieuze, liefdevolle, stralende samenleving van morgen!

Libelle

Ga je mee op reis naar je bruisende zelf?


Ik ben tien jaar lang op reis geweest naar mijn bruisende zelf. Mooie banen gehad waarin ik veel waardering oogstte, maar toch geen voldoening vond. Opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd omdat ik zo graag alles uit mezelf wilde halen. Het over een totaal andere boeg gegooid door voor mezelf te beginnen met een creatief bedrijf, zonder enige kennis van het ondernemerschap waardoor ik de fase van hobbyen in de marge maar niet voorbij kwam. Ik bleef maar zoeken, streven, proberen, hard werken, doorgaan op wilskracht. Totdat mijn lichaam vijf jaar geleden keihard aan de rem trok: burnout! Een wake-up call, een keerpunt.

Door stil te staan, kwam ik in beweging. Met hulp van twee coaches leerde ik met vallen en opstaan aangeleerde overtuigingen over hard werken, succes, status en leiderschap te onderzoeken en los te laten. Ik werd me bewust van de waarden van waaruit ik wil leven en werken. Ik leerde mezelf, mijn behoeften en mijn gevoel als leidraad te nemen bij alles wat ik doe of kies. Zo ontdekte ik mijn bruisende zelf! En vond ik helderheid, focus en rust in wat ik wil en vooral niet wil :-). Maar ook nieuwe energie, sprankel, bruis en pit. En dat geeft me zoveel voldoening, plezier en zelfvertrouwen.

Ik heb de regie over mijn leven, mijn tijd en mijn energie teruggevonden door mijn bruisende zelf aan het roer te zetten. En ik heb al veel geweldige krachtvrouwen geholpen dat ook te doen. Hier lees je hun ervaringen.

En dat is wat ik jou ook gun! Daarom nodig ik je uit met mij mee te gaan op weg naar je bruisende zelf. Zodat ik jou kan leren wat ik zelf heb geleerd. Zodat ook jij kunt groeien naar de bruisende vrouw met pit die je daadwerkelijk bent! En je eindelijk ruimte kunt maken voor je passies, ambities en plannen waarvan ik weet dat je ze in de wereld wil zetten.

Download direct mijn GRATIS e-book ‘Zet je bruisende zelf aan het roer’. Hierin vind je de belangrijkste sleutels die de deur openen naar een energiek leven met sprankel, bruis en pit!

Stuur mij direct het e-book!

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Ik hoop je gauw te ontmoeten!

Met bruisende groet,
Jantine.