Ja, ik doe mee met de ‘Met SUCCES Jezelf’ – 5-daagse

Supergaaf dat je mee op reis gaat, dat jij wil uitblinken in gewoon jezelf zijn. Vul hieronder je gegevens in, bevestig je aanmelding en je ontvangt van mij het dag-/werkboek en de link naar de geheime Facebookgroep.

geheime-groep2

Meld je hieronder aan:


Wat is de ‘Met SUCCES Jezelf’-5-daagse?
Een uitnodiging om jouw eigen invulling te geven aan ‘uitblinken in jezelf zijn’. Onderzoekend, nieuwsgierig en open. Geef jouw eigen betekenis aan succes, eigenwaarde en je eigen plek innemen. Maak helder wat jouw behoeften, wensen en randvoorwaarden zijn om volledig jezelf te kunnen zijn.
– 5 dagen lang, van maandag tot en met vrijdag, een kort filmpje in je mailbox.
– een dag- en werkboek met opdrachten voor iedere dag en ruimte om je inzichten op te schrijven.

Bij de 5-daagse hoort ook een geheime Facebook-groep, waar je vragen kunt stellen en inzichten kunt delen. En kunt ervaren hoe het is om andere krachtvrouwen te ontmoeten die naar dezelfde antwoorden zoeken als jij. Ik deel er extra opdrachten en inspirerende posts. En ben er om jouw vragen te beantwoorden. De Facebook-groep is open van 31 oktober t/m 4 november. Je bent van harte welkom om in de groep deel te nemen.

Dit deelden een aantal deelneemsters in de vorige 5-daagse:

“Als kind werd ik blij van bijna alles, lezen, rolschaatsen, muziek, fantasiespel, buiten spelen en nog veel meer. Het gevoel wat ik er nu aan geef is onbevangenheid totaal nog geen weet hebben wat er van je ‘wordt verwacht’ het gevoel van vrijheid. Het verlangen van nu is dit weer terug te vinden op veel meer momenten. En niet zoveel denken te ‘moeten’.”

“Ik heb ook steeds gedacht dat succes zit in veel van alles weten, overal over mee kunnen praten en een goede baan. Ik ben er achter dat dat voor mij het in ieder geval niet is. Dit levert alleen extra druk op, stress, verantwoording en ik laat me hierdoor te tijd ontnemen om nu echt eens te voelen wat ik wil.”

“Wat ’toevallig’ dat dit wat jij nu beschrijft precies is waar ik mee bezig ben 🙂  In mijn eigen kracht blijven, en mijn eigen koers varen, soms heel erg lastig als er heel erg aan je getrokken wordt. Maar altijd weer een uitdaging!”

“Succes is voor mij mijn hart volgen en doen waar ik echt gelukkig van word, helemaal mezelf zijn. En van daaruit anderen helpen en inspireren. Dank voor je lessen en voor deze groep!”

Ik zie je maandag 31 oktober bij de start van de 5-daagse! Heb er nu al zin in!

Bruisende groet,
Jantine.