Je wil méér met je bedrijf, je team of jezelf als leider van de tent.

Je bent klaar met stationair draaien, duwen en trekken, hard werken zonder vooruit te komen, steeds tegen dezelfde muurtjes aan lopen, reactiviteit, niet-effectieve communicatie, het gevoel regie te missen, het zoeken naar waardering, erkenning en voldoening.

Je wéét dat er meer uit te halen valt.

Maar je bent het stadium van het vergaren van kennis, theorieën en skills wel voorbij. Met nog een heidag, cursus, teambuildingsessie of opleiding ga je het verschil niet maken. Dat weet je óók.

Dan rest er slechts één vraag aan jezelf:

Wie moet ik ZIJN om mijn bedrijf, mijn team en mijzelf te leiden?

 

Naar een next level, een ander resultaat, betere samenwerking en communicatie, meer klanten, omzet en rendement, léukere klanten, betrokken teamleden, het inzetten van ál je talenten. Het effect? Plezier, rust, voldoening, zin, vrijheid en verbinding. Stel je eens voor welk verschil dat zou maken! Voor minder doe je het niet.

Holding space for you

Ik help je een helder antwoord op die ene vraag te vinden. Door je uit te nodigen je oude doen te onderzoeken, zodat je kunt stoppen met dat wat niet werkt. Te ont-dekken wat het allerbelangrijkste voor je is, zodat je gedurfde keuzes kunt maken. Met hernieuwd vertrouwen, plezier en zin de leiding terug te pakken over je bedrijf, je leven en je werk. Om van daaruit anderen te inspireren en voor te gaan.

 

 

Klaar voor meer? Laten we dan een helder gesprek plannen, kennismaken en je volgende stap bepalen.

Bel of mail me om direct een afspraak te maken: 06-42549554 of jantine@jebruisendezelf.nl.

Of vul het gespreksformulier in, dan neem ik contact met jou op.