Ik ben Jantine. Ik geloof in de kracht van bewustzijn, en in de oneindige mogelijkheden die puur bewustzijn creëert. Ik geloof in de onderlinge verbondenheid tussen al het zichtbare en onzichtbare in deze wereld. Vanuit die verbondenheid wil ik dienen. I go all in: mind, spirit, body and soul. Ik ben een heldermaker, ik breng je licht, liefde en bewustzijn. Daarvoor zet ik mijn communicatieve, diepvoelende, helderheidbrengende gaven in. Net als mijn marketing-, communicatie- en businessskills.

Ik werk met mensen die zich durven en willen committeren aan hun eigen missie om te dienen en van betekenis te zijn. Die missie groter willen laten zijn dan hun onzekerheid en hun comfortzone. Die er klaar voor zijn om een transformerende stap te zetten, door te investeren in hun zakelijke én persoonlijke groei. Met als resultaat persoonlijke transformatie en bijdragen aan een verandering in de wereld. Echtheid, vertrouwen, zuiverheid en vrijheid zijn belangrijke waarden voor hen. Én voor mij.

 

 

My pleasures (ook ‘guilty’ 😉)
Ofwel, waar je me ’s nachts voor wakker kunt maken? Voor een meeslepende fantasy novel, bloedstollende thriller of historische roman. Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd 😊 Voor een romige latte en een verse boterham met pure hagelslag. Voor sushi en pannenkoeken (niet per sé tegelijkertijd 😉). Voor een goed gesprek en een reis om de wereld (die kunnen dan wel weer goed samen!). New York, Canada en Japan staan nog op mijn bucketlist, en Schotland blijft een all time favorite!

Spoorzoeker en soulsearcher
Ben ik ook! Mijn leven lang een zoeker en een ‘sucker for meaning’. Een pad gevolgd langs mooie banen in marketing en communicatie, waarin ik veel waardering oogstte, maar toch geen voldoening vond. Opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd omdat ik zo graag alles uit mezelf wilde halen. Het over een totaal andere boeg gegooid door voor mezelf te beginnen met een creatief bedrijf, zonder enige kennis van het ondernemerschap waardoor ik de fase van hobbyen in de marge maar niet voorbij kwam. Ik bleef maar zoeken, streven, proberen, hard werken, doorgaan op wilskracht. Totdat mijn lichaam keihard aan de rem trok: kanker en daarna een burnout. Met recht wake-up calls, een keerpunt.

Door stil te staan, kwam ik in beweging. Met hulp van twee coaches leerde ik met vallen en opstaan aangeleerde overtuigingen over hard werken, succes, status en leiderschap te onderzoeken en los te laten. Het leven te aanvaarden zoals het komt, maakbaarheid stukje bij beetje los te laten. De impact van verwachtingen en jezelf aanpassen aan het licht te brengen. Ik werd me bewust van de waarden van waaruit ik wil leven en werken. Ik leerde mezelf, mijn behoeften en mijn gevoel als leidraad te nemen bij alles wat ik doe of kies. Het blijft oefenen 😊 Ik vond helderheid, focus en rust in wat ik wil en vooral niet wil. Maar ook nieuwe energie, voldoening, plezier, zelfvertrouwen en ultieme vrijheid. Dat is waar ik het voor doe en wat ik voor wil leven.

Mijn motto? ‘Leid jezelf, inspireer anderen’.

Geweldig om jouw motto te horen. Vertel je het me? Je bereikt me via 06-42549554 of jantine@jebruisendezelf.nl.

Ik kijk naar je uit!

Warme groet,
Jantine.