Wie moet jij zijn om het verschil te maken?

Jij bent een idealist met een groot hart en een diepgekoesterde wens om met jouw talenten en ideeën de wereld een stukje mooier te maken. Je bent er wel klaar mee om je te blijven aanpassen aan de rest van de wereld. Omdat je op jouw eigen manier het verschil wil maken voor anderen. En voor jezelf. Een manier die je voldoening, vrijheid en ruimte geeft.

Wat heb jij nodig om het nu wél te gaan doen?

Wie moet jij zijn om je plannen en ambities waar te maken? Wat houdt jou tegen om de volgende groeistap te zetten? Je bedrijf naar het next level te brengen, je praktijk van de grond te trekken, die ene droombaan te realiseren of welk gedroomd doel dan ook in de wereld te brengen. Voorbij afhankelijkheden en meningen van anderen, voorbij verwachtingen in je eigen hoofd. Voorbij onmogelijkheden, voorbij excuses om iets niet te doen. En vooral voorbij de stortvloed van goedbedoelde adviezen, tips en wonderformules die je snel succes beloven, maar voor jou niet lijken te werken.

Als jij weet dat jijzelf degene bent die in de weg staat. Als je genoeg hebt van uitstellen en jezelf afleiden. Als je wil uitvinden wie jij moet zijn om het nu wél te gaan doen. En als je klaar bent voor een glasheldere spiegel, respectvolle eerlijkheid en een liefdevolle schop onder de kont.

Zet dan je eerste stap naar meer impact!

Het gaat er niet om wat je verkeerd doet. Maar om wat je (nog) niet doet. Of ziet. In mijn gratis e-book maak je kennis met 6 elementen van IMPACT, die je helpen aan het licht te brengen wat er al IS, wat je al weet maar nog niet ziet, en wat jij nodig hebt om het verschil te maken. In je leven, je werk of je bedrijf.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.


Maak je geen zorgen. Ik heb ook een hekel aan spam en je e-mail adres is veilig bij mij!

 

Je volgende stap: een helder gesprek

Ben jij er klaar voor om het op je eigen manier te doen? Jouw manier van leven, werken of ondernemen te ontdekken? En sta je open voor een eigen-wijze, ongedwongen benadering? Laten we dan eens praten.

Ik wil je graag beter leren kennen in een verhelderend gesprek (face-to-face, via Skype of telefonisch). Dan kijken we naar waar jij nu staat, waar je naartoe wil en wat je ervoor nodig hebt om daar te komen. Voelen we allebei een klik, ben ik de juiste persoon om jou verder te helpen én is mijn begeleiding ook precies wat jij nu nodig hebt, dan laat ik je zien hoe je verder kunt werken met mij. Maar het kan ook zijn dat ik je een andere hulpbron aanraad, bijvoorbeeld een boek, een trainingsprogramma of een coach die beter past bij jouw vraag.

Klinkt dat goed? Super! Ga naar www.jebruisendezelf.nl/helder-gesprek om je aan te melden voor een gesprek. Ik help je heel graag verder.

 

Ik ben Jantine van den Boom, impactcoach voor verschil-makers. Ik help je je eigen weg te vinden naar zinvol werken en ondernemen op jouw manier.

Lees meer over mij

“Als wij ons licht laten stralen, geven we onbewust andere mensen toestemming hetzelfde te doen. Als we bevrijd zijn van onze angst, bevrijdt onze aanwezigheid vanzelf anderen.” – Marianne Williamson, Amerikaanse spirituele leraar, schrijver, spreker en voorvechter voor vrouwenrechten.