< ga terug naar de vorige pagina
Ondernemers

Daadkracht

Stap voor stap in actie voor je bruisende zelf
Je bent een doorzetter. Je werkt keihard om aan alle verwachtingen te voldoen en al je verantwoordelijkheden te vervullen. Op wilskracht lukt het je meestal heel goed om alle ballen hoog te houden. Maarrrrr, wilskracht gaat je niet de bubbels en bruis brengen waar je naar verlangt… Niet de focus en rust. Niet de tijd voor jezelf. Niet de energie. Niet de helderheid over waar je echt naar toe wil. Je kunt die wilskracht dus net zo goed loslaten als het je toch niet verder helpt. Waar het WEL om gaat, is DOEN. Zet je inspiratie, energie en enthousiasme om in daadkracht. Niet blijven dromen over wat je eigenlijk wil, maar gewoon gaan doen. Niet wikken en wegen maar stappen zetten, elke dag weer. Hoe klein ook, elk stapje brengt je dichter bij je bruisende zelf!

Je hoeft het niet alleen te doen
Wij krachtvrouwen zijn het zo gewend om alles zelf op te knappen. Anderen leunen op jou in plaats van andersom toch? Ook dat mag je loslaten: het hoeft niet alleen. Ik help je om je wilskracht los te laten, en je daadkracht aan te wakkeren. Ik geef je rugdekking, ik ben je enthousiaste supporter en je strenge aanjager (als dat nodig is ;-)).

Voor jou
Speciaal voor jou heb ik mijn DOORBRAAK EXPERTSESSIE ontwikkeld. Om je wilskracht los te laten, je daadkracht aan te wakkeren en samen met andere krachtvrouwen te gaan bruisen, sprankelen en stralen! In simpele stappen. Met de juiste focus, vanuit jouw wensen en ambities. Zodat je eindelijk de regie terugkrijgt over je leven, je tijd en je energie! Voel je het al bruisen?

In de Doorbraak Expertsessie maak je kennis met mijn P.L.A.N.-methode, waarmee je leert doelen te stellen op een Positieve, Liefdevolle, Actiegerichte manier. En natuurlijk Niet alleen :-), want in de Doorbraak Expertsessie wordt er gelachen, geleerd en gedeeld samen met andere krachtvrouwen.

Kom in actie voor je bruisende zelf en meld je meteen aan:

Ik kom in actie en meld me aan!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op:

    Naam (verplicht):

    Email-adres (verplicht):

    Bedrijf/ organisatie:

    Telefoonnummer:

    Je bericht: