< ga terug naar de vorige pagina
Energie en Balans

Energie en balans

Bruisen van energie
Je bruisende zelf is energiek en sprankelend, maar ook relaxed en in balans. Da’s een uitdaging! In je snelle, gehaaste leven met een overvolle agenda en een voortdurende informatie overload gun je jezelf nauwelijks de tijd om op adem te komen, te ontspannen, letterlijk en figuurlijk ‘offline’ te gaan en even stil te staan. Het is niet voor niets zo dat de grootste veroorzakers van ziekte en uitval op het werk inmiddels stress en burnout zijn. 

Ervaar je een gebrek aan energie, dan ziet de wereld er letterlijk somberder uit. Je voelt je neerslachtig en er komt niets uit je handen. Zit je goed in je energie, dan zit je letterlijk lekker in je vel. Je omgeving reageert positief op je omdat jij positieve energie uitstraalt. Het lijkt wel of je alle goede dingen in het leven vanzelf aantrekt als je energiebalans goed is. Je komt in een flow en je wensen, plannen en ideeën komen ineens wel tot leven!

Wees lief voor je energieke zelf
Het is zo zonde en ook zo onnodig om te blijven hangen in een energielek waardoor je aan het eind van de dag uitgeblust op de bank zit. Als jij ervoor kiest om je bruisende zelf aan het roer te zetten, geef jezelf dan een extra energiek steuntje in de rug en kom je batterij opladen. Iets beters kun je niet doen voor je bruisende, energieke zelf. Het helpt je enorm op weg naar helderheid, focus en rust. Wees lief voor jezelf op alle fronten: mentaal en fysiek! Durf jij het aan? Je bent van harte welkom.

Boek je Bruis&Flow nu!
Gun jezelf de fijne ontspanning en de geweldige energieboost van een ‘Bruis&Flow’ behandeling. In een ontspannen half uur ruim ik spanningen en blokkades op en vul ik tekorten in je energieveld aan met nieuwe energie. Nieuwsgierig maar ook een beetje terughoudend? Het is niet eng, het is niet zweverig, het is een heerlijk moment voor jezelf! Ik gun het je en ik nodig je met liefde uit om het gewoon eens te komen ervaren.

 

Een ‘Bruis&Flow’ behandeling ervaren? Neem dan nu contact met me op:

    Naam (verplicht):

    Email-adres (verplicht):

    Bedrijf/ organisatie:

    Telefoonnummer:

    Je bericht: