Groeien in zinvol ondernemen op je eigen manier

Ha hart-gedreven onderneemster (in spé),

 • Heb jij het gevoel dat je het in je eentje moet doen, dat ondernemen? Alsof je eenzaam op een onbewoond eiland zit? Mis je support en gelijkgestemden?
 • Kijken de mensen in je omgeving je glazig aan als je het over je missie hebt, of raden ze het je – goedbedoeld – af om een bedrijf te starten? Omdat het zo’n onzeker bestaan is, dat ondernemen. Of omdat ze zich zorgen maken of je het wel ‘aankunt’ als je bedrijf gaat lopen, een succes wordt?
 • Maak je je daar zelf stiekem ook wel zorgen om, vraag je je af of je wel een ‘echte’ ondernemer bent? Whatever that may be…
 • Zit je maar wat aan te rommelen, zonder echt resultaat? Voel je jezelf van binnen ineenkrimpen als iemand je vraagt of het goed gaat met je bedrijf, of je al een klant hebt?
 • Ben je al tig keer opnieuw ‘gestart’ met je bedrijf, telkens vastbesloten om het nu wel van de grond te krijgen? En rijdt ‘het echte leven’ je steeds weer in de wielen, zijn er steeds weer gezinsbrandjes die je eerst moet blussen? Of een partner die je gerust moet stellen omdat hij of zij dat ondernemen van jou nog veel spannender vindt dan jij zelf?
 • Of weet je niet waar je überhaupt moet beginnen met het ondernemersavontuur waarvan je voelt dat het de weg is naar het uitdragen van je missie, waar je je hart en ziel in kwijt kunt?
 • En ben je het beu om van alle kanten bestookt te worden met gouden stappenplannen en wonderformules die je het geheim van succesvolle marketing en sales verklappen, en je direct klanten en omzet beloven?
 • Voel je je overspoeld door al dat over elkaar buitelende geroeptoeter en ook nog eens dommig omdat die wonderformules voor jou niet lijken te werken?

Ik ken het gevoel. En ik geloof dat het anders kan en mag! Dat je zinvol kunt ondernemen op je EIGEN manier. En dat je dat SAMEN met andere, gelijkgestemde ondernemers kunt doen.

Daarom nodig ik je uit in het FLOW&GROW-programma. Waarmee je kunt groeien in zinvol ondernemen op je eigen manier. Stap voor stap. In je eigen tempo. Gedragen en aangemoedigd door andere sensitieve, creatieve, hart-gedreven onderneemsters die net als jij willen bijdragen aan een mooiere wereld en tot in hun tenen voelen dat ze veel meer in hun mars (of venus ;-)) hebben dan er nu uit komt!

Voor Jeannette (kinder/jongerencoach) zit de waarde van haar deelname aan het FLOW&GROW-programma ‘m hierin:

“Tijd inplannen voor het werken aan/in mijn bedrijf en hierbij de juiste focus aanbrengen vind ik niet altijd eenvoudig. Het helpt mij om dat samen met anderen te doen. De online projectdag en de offline trainingsdag vond ik erg zinvol. Het deed mij goed elkaar te kunnen inspireren en twijfels met elkaar te delen. Ik heb nu meer structuur in mijn to do lijstje en heb een actiewensenlijst gemaakt die ervoor zorgt dat ik altijd iets kan doen en keuze heb in wat ik kan gaan doen. Dit zorgt voor enthousiasme en focus. De kracht van Jantine ligt bij haar enthousiasme en positieve energie. Ze motiveert je enorm.”

Het FLOW&GROW-programma bestaat uit 4 groeiseizoenen:

Dit krijg je in ieder seizoen:

 

Ben jij er klaar voor om te gaan groeien, delen, leren in zinvol ondernemen op je eigen manier?

Je kunt op ieder moment instappen in het FLOW&GROW-programma. Je start met het eerste groeiseizoen. In de Soul Sessions, ProjectDays en Live Trainingsdagen werken we aan vraagstukken en thema’s die op dat moment voorliggen bij de deelneemsters die in het programma zitten. Dus altijd relevant voor jou en je bedrijf! Je doet per seizoen (= kwartaal) mee. En kiest aan het einde van elk seizoen of je verder mee wil groeien, delen en leren. Net wat bij jou past. O ja, je blijft toegang houden tot de lessen in het seizoen waaraan je meegedaan hebt, ook als je na dat seizoen besluit te stoppen. Zo kun je op je eigen tempo verder blijven groeien. En op een later moment weer een seizoen instappen als je zo ver bent.

JA, ik meld me aan voor het eerste groeiseizoen met een BASIS membership
JA, ik meld me aan voor het eerste groeiseizoen met een PLUS membership

 

Eerst een maand PLUKKEN & PROEVEN?

Wil je eerst proeven van het FLOW&GROW-programma? Onderzoeken en ervaren of het programma bij jou past, kennismaken met mij en met de andere onderneemsters die meedoen? Dat kan! Bij wijze van proefabonnement kun je 1 maand PLUKKEN & PROEVEN. Je krijgt dan alles uit het BASIS membership. Mét een waardevolle extra BONUS! Na deze maand beslis je of je verder mee wil groeien in een vol seizoen.

Dus:

 • 1 maand Plukken & Proeven.
 • met elke week een online les die je helpt zinvol ondernemen op je eigen manier.
 • met 1 live online Soul Session om al je vragen te stellen, en je inzichten en worstelingen te delen.
 • met 1 live online ‘Better-done-than-Perfect’-ProjectDay, een hele dag werken aan een project dat voor jou en jouw bedrijf zinvol is.
 • met lidmaatschap van de BruisKracht B(e)-Club, dé bizzclub waar je kunt zijn wie je bent.
 • met community feedback via de online lessen, Soul Session en ProjectDay.
 • met als BONUS: RE-connect (twv €19,90), een 14-daagse ‘reis’ waarin je echte verbinding herontdekt, onderzoekt en ervaart. Verbinding met jezelf, verbinding met anderen en verbinding met de wereld als geheel. RE-connect is eenvoudig, laagdrempelig, een waardevolle start van je dag. Je leest er hier meer over: https://jebruisendezelf.nl/reconnect/
 • dit alles voor 49,00 incl. BTW
Ja, ik wil graag 1 maand PLUKKEN & PROEVEN

 

Nog meer weten? Even verder praten?

Wil je meer weten over FLOW&GROW, graag even verder praten om te kijken of dit echt voor jou is? Met alle plezier! Bel of mail me: 06-42549554, jantine@jebruisendezelf.nl.

You’re not alone… dit zeggen andere onderneemsters die met mij werkten:

“Ik maakte een afspraak met Jantine om meer helderheid te krijgen in mijn bedrijf en werkzaamheden. Ik wil graag groeien en een nieuw project initiëren, en was op zoek naar een objectief persoon om mee te sparren. Jantine hielp me met het schrijven van mijn visie en missie en het helder krijgen van mijn doelgroep. Daarnaast gaf ze me praktische tips en tools om mijn werkdagen met meer structuur in te delen, na te denken over doelen en waar ik nou echt gelukkig van word. Dit deed ze op een erg prettige manier, open en zonder oordeel. Jantine neemt de tijd om je te leren kennen en geeft ruimte voor gesprek, naast de prettige praktische aanpak. Na twee sessies van twee uur ben ik een heel stuk wijzer nog actiever met mijn bedrijf aan de slag gegaan!” – Maartje, kunsthistorica/museumdocent

“Al langer zocht ik naar een collega coach die mij kon helpen een professionele slag te maken zodat ik met minder moeite en meer plezier mijn werk kon doen. Jantine heeft mij niet alleen uitstekend gecoacht, zij leerde mij dat focus op eigen waarden nodig is om het resultaat te krijgen dat je voor ogen hebt. Juist door dat laatste als begin te kiezen ervaar ik nu de vrijheid om standvastig mijn eigen keuzes te maken. Voor mij een groot goed waar ik ontzettend veel voldoening uit haal. Een waardevolle les van een professionele collega met hart voor haar vak en de klanten tegenover haar.” – Marian, biografisch/HSP-coach

“Ik word altijd heel blij als ik naar een workshop of meet-up met Jantine ga. Het was magisch! Ik weet nu wat mijn missie is, waaraan ik me wil verbinden vanuit mijn talenten en levensverhaal. Heel fijn dat de worsteling om mijn weg te vinden nu voorbij is. Dat geeft me rust. Ik weet nog niet hoe mijn pad precies zal lopen, maar dat geeft niet. Ik heb er vertrouwen in dat het allemaal goed komt en dat ik het juiste pad gevonden heb.” – Nancy, HSP-coach

 

JA, ik meld me aan voor het eerste groeiseizoen met een BASIS membership
JA, ik meld me aan voor het eerste groeiseizoen met een PLUS membership

 

Ik wil graag 1 maand PLUKKEN & PROEVEN

 

“De ‘Je Bruisende Zelf’ – strategiesessie heeft mij als zelfstandig ondernemer, frisse inzichten + een aantal praktische handvaten opgeleverd. Jantine combineert een scherp marketing inzicht met veel kennis over de fases van het ondernemerschap.
In de strategiesessie wordt niet alleen geredeneerd vanuit de boekhouding: zaken als persoonlijke groei, innerlijke balans door timemanagement, komen ruimschoots aan bod.
De bewustwording van deze synergie, gecombineerd met een set praktische tools, bied veel perspectief om je bedrijf naar een hoger plan te tillen of zakelijk succes te boeken in het algemeen!” – Dion, graphic designer/web designer en hart-gedreven ondernemer (ja, die zijn er ook 🙂 )

Tot gauw!

Bruisende groet,
Jantine.