RE-connect: een 14-daagse reis naar verbinding

Je bent hyperconnected met de hele wereld. Iedere dag, iedere minuut online in contact via nieuws, informatie en berichtjes van mensen dicht bij je en verder weg. Je staat altijd ‘aan’. Helemaal nu diezelfde wereld in brand staat. Je antenne staat op scherp. En toch mis je verbinding. Het is de grootste paradox van deze tijd. Een zenuw die blootligt nu we met zijn allen thuis moeten blijven. Want het gaat over het meest wezenlijke aspect van ons mens-zijn: contact. We zijn in de kern sociale wezens. We verlangen naar menselijk contact, diepgang, echte gesprekken, verbinding met anderen, met de natuur, met onszelf. Dat missen we nu. Maar ook al vóór corona. En straks? Wat wordt ons nieuwe normaal in het hebben en houden van verbinding? De mogelijkheden die we hebben om contact te maken, zijn eindeloos. Toch lukt het ons vaak niet om echte verbinding te hebben. Wat overblijft is een vol hoofd en een leeg, onvoldaan gevoel…

Verlang jij er ook naar die echte verbinding (weer) te ervaren? Dan is RE-connect voor jou! Twee weken lang ruimte om opnieuw verbinding te maken. Met jezelf en met de mensen en de wereld om je heen.

Marieke deed RE-connect. Dit leverde het haar op:

“Ik voel werkelijke verbinding met mijzelf, er stroomt op zo een moment op een moeiteloze manier een heerlijke dosis energie door mijn lijf heen en ik voel hoe blij en dankbaar ik ben met mijn leven. Ook voel ik een bepaalde verbondenheid tijdens gesprekken met mensen die ik (nog) niet zo goed kende. Ik zoek (nu) vaker de stilte in mijzelf op, wat ik ook echt nodig heb om op te laden en af te schakelen. Ook geef ik op een vriendelijke manier -nog- beter mijn behoeften en grenzen aan. Ik neem de tijd (letterlijk een pauze) om te voelen wat goed voor mij is en wacht even met antwoord geven (ik reageer minder snel). Ik droom regelmatig hardop, neem alle tijd om creatief bezig te zijn. Ik ben bewust dankbaar, mijn wensen uit ik vaker vanuit mijn hart, waardoor deze uitkomen en er nog meer op mijn pad komt om dankbaar voor te zijn. Het waren 14 mooie dagen, dank je wel.”
 

Wat is RE-connect?

Het is niet zomaar een cursus of training. Meer een korte reis, een ervaring, een beweging. Waarin je echte verbinding herontdekt, onderzoekt en ervaart. We starten van binnenuit, door verbinding te maken met jezelf. Met jouw gevoel, met jouw waarden en verlangens. Je onderzoekt wat verbinding echt voor jou betekent en wat jij nodig hebt om in verbinding met jezelf te blijven. We vervolgen onze reis naar verbinding met de mensen die belangrijk zijn voor jou. Met wie wil je in verbinding staan en hoe kun je ook je grenzen in verbinding bewaken? Het eindstation is verbinding met de wereld als geheel. Wat wil jij in verbinding bijdragen aan die wereld? Wat wil je meegeven en hoe laat jij zien waar je voor staat?

Tijdens RE-connect maak je elke dag even verbinding. Dat kost je weinig tijd, en levert je veel waardevols op. Zoals helderheid. Over wie je bent, met wie je wil zijn en aan welke groter geheel jij je wil verbinden. Je gaat nieuwe keuzes maken vanuit verbinding. En dat levert je meer voldoening op. Rust in je hoofd. En een blij hart.

Ik ben 14 dagen lang je reisgenoot. Ik help je op koers te blijven, ik wil dat je je ondersteund en begeleid voelt. En ik deel heel graag mijn kennis en inzichten met je. Over het verbinden van denken, voelen, doen en zijn. Over keuzes maken vanuit je hart. Over je eigen richting kiezen. Over in actie komen op een manier die bij jou past.

 

Hoe ziet RE-connect eruit?

  • Je ontvangt 14 dagen lang elke ochtend een mailtje van mij, met een reflectievraag, opdracht of oefening om verbinding te maken, ontdekken en ervaren.
  • RE-connect is eenvoudig en laagdrempelig. Geen ingewikkelde aanmeldprocedures of gelikte online omgeving waar je steeds moet inloggen. Na je aanmelding en betaling (ja, dan moet je wel even online het een en ander invullen :-)) ontvang je direct het eerste ‘verbindingsbericht’ in je mailbox en kun je van start.
  • Je bepaalt zelf op welk moment van de dag je de verbinding maakt, en hoeveel tijd je besteedt aan RE-connect. Het is jouw reis, jij staat aan het roer en jij bepaalt het reistempo.

 

Dit zegt Petra over haar reis:

“Ik voel altijd wel bij wie ik aansluit of juist niet. Mooi om te merken dat dat nu meer diepgang heeft. Ik kan de verbindingsoefeningen mooi gebruiken als ik met andere, verschillende mensen ben, bijvoorbeeld op mijn werk.”

 

Nancy’s ervaringen met RE-connect:

“Het was magisch! Ik weet nu wat mijn missie is, waaraan ik me wil verbinden vanuit mijn talenten en levensverhaal. Heel fijn dat de worsteling om mijn weg te vinden nu voorbij is. Dat geeft me rust. Ik weet nog niet hoe mijn pad precies zal lopen, maar dat geeft niet. Ik heb er vertrouwen in dat het allemaal goed komt en dat ik het juiste pad gevonden heb.”

 

Wat kost RE-connect?

RE-connect kost € 19,90 (incl. BTW). Plus je commitment en 14 dagen lang de onverdeelde aandacht en tijd die jij eraan wil geven. Omdat ik graag wil dat je écht die verbinding maakt, niet zomaar ‘ja’ klikt omdat het gratis is. Ik beloof je op mijn beurt heel veel waarde, inzichten en inspirerende actie.

Ja, ik wil graag echte verbinding, ik meld me aan voor RE-connect

(aanmelding en betaling gaan via Eventbrite. Dit is een registratieplatform voor evenementen, waarbij je verplicht een datum moet kiezen om je registratie te voltooien. Ook bij online evenementen of cursussen. Kies een willekeurige datum bij je aanmelding, vul je gegevens in, betaal via Ideal en je kunt direct van start.)

Heb je nog vragen? KLIK HIER voor alle vragen & antwoorden

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou 14 dagen lang op reis te gaan naar verbinding. Ga je mee?

Bruisende groet,
Jantine.