< ga terug naar de vorige pagina
Jezelf op 1

Jezelf op 1

Het gaat om jou!
Een bruisend leven begint en eindigt bij JEZELF! Zet jezelf onvoorwaardelijk op 1, vraag je bij alles wat je doet af of het bijdraagt aan jouw bruisende zelf. Dat is niet egoïstisch, ook al zegt het stemmetje in je hoofd van wel. Het is het beste wat je kunt doen voor jezelf en iedereen die je dierbaar is. Omdat je er een leuker, enthousiaster, actiever, bruisender mens van wordt. En daar wordt iedereen blij van. Ik ook ?.

Jezelf leiden, anderen inspireren
Ik ben ervan overtuigd dat krachtige vrouwen die hun bruisende zelf omarmen, met hun sprankelende energie en enthousiasme anderen inspireren en aanmoedigen om ook volledig zichzelf te zijn. Thuis, op school, in hun werk of hun bedrijf, in hun buurt of hun vereniging. Zo dragen wij als krachtvrouwen bij aan een mooiere, lichtere wereld. Waarin mensen zich gezien voelen, volledig en onvoorwaardelijk. De wereld hunkert naar bruisende krachtvrouwen, de wereld hunkert naar jou! Heb jij het lef om jezelf op 1 te zetten, om je bruisende zelf als innerlijk leider aan het roer te zetten? En daarmee anderen te inspireren?

Love yourself first
Ik help jou met alle liefde om je bruisende zelf op 1 te zetten. Ik hou van je lef, je moed en je daadkracht. En ik weet dat je het kunt en dat je het verdient! Ga je mee op weg naar je bruisende zelf? Je eerste stap is om je aan te melden voor mijn DOORBRAAK EXPERTSESSIE. Dat doe je hier:

Ik kom in actie en meld me aan!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op:

    Naam (verplicht):

    Email-adres (verplicht):

    Bedrijf/ organisatie:

    Telefoonnummer:

    Je bericht: