VIP-Intensive ‘Elke Dag Fantastische Focus’

14818919817_56afa089b7_h-2Worstel jij iedere dag met:

 • Regie houden over je tijd en energie, zodat er ook nog ruimte overblijft voor jezelf?
 • Alles gepland en georganiseerd te krijgen zonder dat je tong op je schoenen hangt?
 • Je grenzen aangeven en nee zeggen (tegen anderen ;-))?
 • Het vasthouden van je zelfvertrouwen, helderheid en balans?
 • Plannen en ambities die bleven steken in dromen en idealen?

Blijf niet langer worstelen, piekeren, wikken en wegen. Maar boek nu jouw krachtige VIP-Intensive ‘Elke Dag Fantastische Focus’! Want je bent het zo waard om één dag tijd te maken voor alleen maar jezelf. En in één dag een geweldige positieve boost te geven aan je zelfvertrouwen, je energie, je veerkracht en je daadkracht. In alle rust, met de juiste aandacht, met een goede methode en killer tips voor een bruisende planning.

Gun jij jezelf:

 • Te ontdekken wat de 3 grootste afleiders zijn die je bakken met tijd en energie kosten? En hoe je ze uitschakelt?
 • Krachtig te kiezen voor jezelf? En te leren hoe je dat elke dag weer doet?
 • Te leren om liefdevol nee te zeggen en je grenzen aan te geven?
 • Te leren plannen en organiseren met fantastische focus?
 • Ruimte om eindelijk jouw passie en plannen in de wereld te zetten?

Dan is de VIP-Intensive ‘Elke Dag Fantastische Focus’ jou op het bruisende lijf geschreven! Meld je hier direct aan en ik neem contact met je op om samen jouw VIP-Intensive te plannen.

YES, ik boek mijn VIP-Intensive nu meteen:

  Je voornaam:

  Je e-mailadres:

  Je telefoonnummer:

   

  Dit brengt de VIP-Intensive jou:

  • Een dag lang intensieve aandacht en 1-op-1 begeleiding helemaal voor jou.
  • Een dag lang weg van alle drukte, met volledige focus op jouw wensen, verlangens en doelen.
  • Je gaat naar huis met je persoonlijke Formule voor Fantastische Focus die je meteen kunt toepassen.
  • Je weet voortaan hoe je elke dag focus kunt houden en je dag- en weekplanning zo kunt indelen dat je tijd en energie overhoudt.
  • Meteen resultaat zonder langdurige tijdsinvestering; je hoeft er maar 1 dag voor vrij te maken in je agenda. Dat lukt ook jou!

  Je bent het waard!

  De kennis en inzichten die je opdoet in één dag VIP-Intensive hebben de waarde van een uitgebreid coachingstraject van € 995,- (ex. BTW). Je maakt met mijn hulp bovendien echt een sprong naar regie over je tijd en energie. Dat is bijna onbetaalbaar toch? Maar de VIP-Intensive ‘Elke Dag Fantastische Focus’ bied ik je aan voor de geweldige prijs van € 395,- (ex. BTW). Omdat ik graag kennis met je wil maken en omdat ik je datzelfde bruisende gevoel gun dat ik heb bereikt de afgelopen jaren.

  Meld je hier direct aan en ik neem contact met je op om samen jouw VIP-Intensive te plannen.

  YES, ik boek mijn VIP-Intensive nu meteen:

   Je voornaam:

   Je e-mailadres:

   Je telefoonnummer:

    

   Jezelf echt op 1

   De VIP-Intensive er voor krachtvrouwen die zichzelf echt op 1 willen zetten! Die begrijpen dat jezelf op 1 zetten geen tovertrucje is, maar betekent dat je je commitment aan jezelf uitspreekt. En dat er werk aan de winkel is als je wil groeien naar de bruisende vrouw met pit die je daadwerkelijk bent. Als jij jezelf hier helemaal in herkent, dan kijk ik er ongelooflijk naar uit samen met jou te gaan bruisen!

   Stemmetjes in je hoofd, koudwatervrees, spannende beslissing?
   Roept je gevoel dat je ‘ja’ wil zeggen tegen de VIP-Intensive? Maar werpt je hoofd bezwaren op? Zoals eigenlijk toch geen tijd, durf ik het wel aan, dit is niet het goede moment, te duur, te ver weg of 1001 andere excuses? Ik ken je koudwatervrees, want ik ben daar zelf geweest! En ik ben er uit gekomen door wél in actie te komen. Door gewoon te gaan DOEN. Dus ga niet bij de pakken neerzetten, maar:

   • Bel (06-42549554) of mail (jantine@jebruisendezelf.nl) mij, dan vertel ik je meer over de VIP-Intensive zodat jij met een gerust hart je beslissing kunt nemen.
   • Bedenk welke waarde deze investering van € 395,- voor jou heeft, als je het bijvoorbeeld vergelijkt met het bedrag dat je besteedt aan je zomervakantie, een nieuwe televisie, een paar geweldige laarzen of een te gekke outfit. Aarzel je dan nog? Dan is de VIP-Intensive waarschijnlijk niet voor jou! En anders meld je je hieronder direct aan 🙂

    

   YES, ik boek mijn VIP-Intensive nu meteen:

    Je voornaam:

    Je e-mailadres:

    Je telefoonnummer: