Geniet jij ook zo van het EK voetbal? Lekker elke dag met het bord op schoot voor de tv, meepraten met voetbalanalyses, voetbaltafelklets van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, alle uitslagen bijhouden… Voetbal, voetbal en nog meer voetbal! In mijn jongenshuishouden ontkom ik er niet aan 😉 Ach, die maand is zo voorbij. Toch? Eén ding moet ik die voetballers nageven: aan kameraadschap ontbreekt het ze niet. Samen gaan voor de winst, elkaar helpen om het doel te halen. Daar kunnen wij krachtvrouwen nog best wat van leren!

Want vandaag in de Doorbraak Expertsessie was het weer een dikke, vette rode draad: geen hulp kunnen vragen. ‘Ja’, zei een van de deelneemsters, ‘ik vind dat ik het allemaal alleen moet kunnen.’ Ai, ai, ai, wat maken we het onszelf toch moeilijk! Wat leggen we de lat hoog en wat is het moeilijk om dat ‘moeten’ los te laten. Terwijl we het tegelijkertijd de normaalste zaak van de wereld vinden om anderen te helpen. Wake up call: dat vinden anderen dus ook! Ze helpen je graag, met alle liefde. Je hoeft het simpelweg niet alleen te doen. En je hoeft het alleen maar te vragen. Support, inspiratie en aanmoediging van andere krachtvrouwen, van je partner, je vriendinnen, van mij, van collega’s, van andere ondernemers, van je (grote) kinderen. Die support maakt echt het verschil in het halen van je doelen. Ik kan het weten, want ik zie het wekelijks bij de krachtvrouwen die ik coach. En ik ervaar het zelf bij de coaches en in de supportgroepen die mij helpen míjn doelen te halen.

Dusssss, jij bent aan zet! Wie selecteer jij in de frontlinie van jouw team? Wie zijn de A-spelers in jouw selectie die jou gaan helpen je doelen te halen? Ik ben echt heel benieuwd. Laat je het me weten in het reactieveld onder deze blog? Als dank voor je reactie heb ik een leuk CADEAU voor jou: een simpel invulschema om jouw topselectie van A-spelers samen te stellen en in te zetten bij elke hulpvraag die je hebt! Met handige checklist voor al je grote en kleine hulpvragen 🙂 

Ben je toe aan nog meer hulp? Kom naar mijn DOORBRAAK EXPERTSESSIE!
Dan leer ik je wat je moet doen om je bruisende zelf aan het roer te zetten. Op een positieve, liefdevolle, actiegerichte manier. En natuurlijk niet alleen, maar met mijn hulp en die van anderen. Het is niet moeilijk, maar je moet het wel doen. Consequent en consistent. Met de juiste focus, vanuit jouw wensen en ambities.

Deze prachtige aanbeveling schreef een van de deelneemsters aan een vorige Doorbraak Expertsessie:

“Vergeet smart, haar zelf ontwikkelde PLAN is de basis van het concreet maken van mijn wens. Vriendelijk, inlevend, professioneel. Jantine laat je zelf kijken naar wat er speelt. Zeer verhelderend en ik kan er ook in de toekomst verder mee. Wil je werkelijk actie ondernemen? Neem contact op met deze fantastische coach, je bent het waard!”

De eerstkomende Doorbraak Expertsessie is op woensdag 6 juli a.s. Dit is de allerlaatste sessie vóór de zomervakantie! Dat wil je niet missen! Klik hier om je direct aan te melden: www.jebruisendezelf.nl/doorbraak-expertsessie.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Met bruisende groet,
Jantine.

P.S. mijn missie is om dit jaar 1000 krachtvrouwen te inspireren hun bruisende zelf weer aan het roer te zetten! Wil je me helpen door mijn blog te delen met meer krachtvrouwen? Gebruik de social media buttons hieronder. Dank je wel!