Ken je het geheim van haarscherpe focus? Nee? Nou, ik heb het ontdekt hoor. En ik bruis gewoon van enthousiasme om het met je te delen!

Focus betekent:

  • Helderheid. Over wat je echt wil. En waar je naar toe wil.
  • Stoppen met zoeken, en durven kiezen voor wat jij belangrijk vindt.
  • Je niet laten afleiden door onbelangrijke zaken.
  • Niet langer meer uitstellen. Maar eraan gaan staan. Gaan doen wat je echt wil doen.
  • Je gevoel als uitgangspunt nemen. En je doelen kiezen bij het gevoel dat jij elke dag wil ervaren. Niet andersom!

Focus geeft je richting en wijst je de weg. Niet meer richtingloos meedrijven op de stroom, maar je eigen koers uitzetten. Je niet meer laten leiden door de mening of adviezen van anderen, maar doen wat jij ECHT wil.

Als jij je focus scherpstelt, wordt het zoveel makkelijker om de juiste keuzes te maken, en om elke dag stappen te zetten. Het lukt je om je doelen te bereiken. En wauw, dat geeft je voldoening en energie en zelfvertrouwen. Het maakt je vrij om moeiteloos en voluit jezelf te zijn. En dat is nu het geheim van focus: RUIMTE en VRIJHEID! Ruimte om je eigen weg te volgen. Vrij van onrust, vrij van ‘moeten’, vrij van dat zware, vermoeiende, onvoldane gevoel dat je al veel te lang met je meesleept.

Tromgeroffel!!!
Nu zeg je misschien ‘ja, ja, mooie woorden, maar zo werkt het niet, ik geloof er niks van’. Maar weet je, ik vertel je niks wat ik niet zelf eerst heb ervaren, onderzocht, ingezien of gesnapt. Geen lege woorden, maar mijn eigen ervaring. Daarom ben ik ook zo enthousiast!

Want door mijn haarscherpe focus op mijn doel, mijn missie om jou als krachtvrouw te inspireren om je bruisende zelf aan het roer van je leven, je tijd en energie te zetten, is er nu mijn BruisKracht Academie. Yeah, tromgeroffel, champagne, bubbels en bruis!!!! 

Ik ben ongelooflijk trots en voldaan. En ik heb het binnen 3 maanden opgebouwd. Tussendoor ben ik ook nog gewoon lekker 3 weken met vakantie geweest waar ik de ‘werk-stekker’ er echt helemaal heb uitgetrokken. Dus eigenlijk zijn het ruim 2 maanden geweest 🙂 Van niks, naar een online academie. Puur door mijn focus superscherp te stellen.

Da’s geen potje opschepperij ofzo. Ik vertel het je omdat je met de juiste focus echt alles kunt bereiken wat je wil. Mijn focus hielp me en inspireerde me om elke dag weer stapjes te zetten. En bracht me de juiste mensen die me hielpen om het voor elkaar te krijgen.

En nu rol ik de rode loper voor jou uit: 5 toptips voor fantastische focus
Ik rol de rode loper voor je uit om je welkom te heten bij BruisKracht Academie. Met een video waarin ik je 5 tips geef voor fantastische focus. KLIK HIER om de video te bekijken: https://academie.jebruisendezelf.nl

Vraag dan meteen mijn twee GRATIS VIDEO’S aan die je verder op weg helpen naar fantastische focus.

Nu je het geheim van haarscherpe focus kent, ben ik heel benieuwd: wat brengt focus jou? Heeft mijn blog je nieuw inzicht gegeven in wat focus voor je kan betekenen? Laat je reactie achter in het reactieveld hieronder. Ik ben je dankbaar voor je reactie, omdat je mij en andere krachtvrouwen daarmee inspireert! Als dank voor je reactie ontvang je van mij een INSPIREREND WERKBLAD waarmee je haarscherp krijgt hoe jij je elke dag wil voelen, zodat je voortaan je doelen kunt kiezen bij het gevoel dat jij wil ervaren.

Bruisende groet,
Jantine

 

P.S. Wil jij je focussen op het starten van je eigen bedrijf? Kom dan naar mijn SPECIALE DOORBRAAK EXPERTSESSIE voor vrouwen die vanuit eigen kracht willen ONDERNEMEN! Op woensdag 28 september a.s. Ik leer je je eigen unieke kracht te ontdekken (dé succesfactor van een bruisend bedrijf!), je ‘droomdoel-in-bedrijf’ helder te maken en een krachtig P.L.A.N. te maken dat jou helpt de stap naar ondernemerschap te zetten.

Je meldt je HIER direct aan voor deze speciale Doorbraak Expertsessie.