Yes, hij is klaar en hij is helemaal voor jou: de GRATIS minicursus ‘In 14 dagen van stress naar succes – leven vanuit je verlangens’. Een geweldige start om van 2016 jouw beste jaar ooit te maken! Ik ben er supertrots op en ik kan niet wachten om je er meer over te vertellen.

Van voornemens naar verlangens
In mijn blog van net voor de kerst schreef ik over de valkuilen van goede voornemens. Ik nodigde je uit om die voornemens links te laten liggen en op zoek te gaan naar je verlangens. Míjn verlangen is om zoveel mogelijk mensen te inspireren hun eigenheid, hun unieke zelf volledig te omarmen, om zo licht te brengen in hun eigen leven, dat van anderen en op de plekken waar zij hun werk doen. Dat kan alleen als je ruimte maakt voor je diepste verlangens. Als je durft te luisteren naar de fluisterstem van je ziel en die je de weg laat wijzen. De minicursus ‘In 14 dagen van stress naar succes’ is mijn uitnodiging aan jou om op weg te gaan naar je verlangens. Ga je mee?

Banner-videocursus-300x249

GRATIS minicursus ‘In 14 dagen van stress naar succes – leven en werken vanuit je diepste verlangens’
Wat wil jij het allerliefste ervaren in jouw leven? Hoe wil jij expressie geven aan:

 • Jouw ideale manier van werken en geld verdienen, waarbij je afscheid neemt van stress en het eeuwige gevoel van ‘druk, druk, druk’.
 • Jouw oprechte verbinding met je partner en je gezin, met meer tijd en aandacht voor elkaar.
 • Jouw energieke zelf, waarbij de hectiek van elke dag je niet langer opslokt maar je ruimte maakt voor die dingen die jou inspireren en energie geven.
 • Jouw missie, datgene wat jij neer wil zetten in deze wereld.

In de minicursus ‘In 14 dagen van stress naar succes’ ga je ervaren hoe je bij je diepste verlangens komt en hoe je die verlangens succesvol omzet naar concrete acties in je leven en werk. Je gaat merken dat dat je meer energie, ontspanning, plezier, tijd en zelfs geld oplevert!

Meld je hier aan voor de GRATIS minicursus ‘In 14 dagen van stress naar succes – leven vanuit je verlangens’.

De minicursus bestaat uit 3 video’s die je in je mailbox ontvangt:

 • Video 1/dag 1: Drukke mensen zijn helemaal niet productief!
  Je leert alles over de mythes van multitasken en ‘druk, druk, druk’ zijn. En je gaat op zoek naar de belemmerende gedachten die je tegenhouden om je diepste verlangens te leven.
 • Video 2/dag 8: Omdat je het waard bent: ontdek je diepste verlangens
  Je leert meer over de kracht van je onbewuste en het belang van stil worden. En je gaat op zoek naar je ‘why’, je missie, je diepe verlangen van waaruit jij wil leven en werken.
 • Video 3/dag 14: Jouw definitie van succes
  Je leert te bewegen van een tekort naar een overvloed in tijd, energie en geld. Door je mindset te veranderen, dankbaar te zijn voor al je talenten, hulp te vragen aan anderen en vooral door in actie te komen!
 • Bij elke video ontvang je een inspirerende opdracht met werkblad, waar je in de dagen tussen de video’s mee aan de slag gaat.

Meld je hier aan voor de GRATIS minicursus ‘In 14 dagen van stress naar succes – leven vanuit je verlangens’.

Aarzel je nog?
Houdt iets je nog tegen om je aan te melden? Dan is het juist tijd om mee te doen, want dat ‘iets’ is gewoon zo’n belemmerende gedachte waar we in de cursus fijn korte metten mee gaan maken. Die moet je niet belangrijker maken dan ‘ie is, maar lekker loslaten! En bedenk:

 • Je leeft maar één keer, dus waarom zou je er niet meteen je mooiste leven van maken?
 • Leven is een avontuur, spring er in en kijk waar de minicursus je brengt!
 • Het is gewoon leuk, je mag lekker meedoen voor je eigen plezier.

Enne, het is gratis, daar houden wij Nederlanders van ☺

Wacht niet langer, geef je verlangens de ruimte die ze verdienen en word wie je bent! Meld je hier aan voor de GRATIS minicursus ‘In 14 dagen van stress naar succes – leven vanuit je verlangens’.

Gun je anderen ook deze minicursus?
Je vrienden, je collega’s, je partner, je compagnon, je zus of broer: ken je meer mensen bij wie deze gratis miniursus precies de juiste snaar raakt? Stuur dit bericht dan vooral door en maak ze enthousiast. Alvast bedankt voor het delen.

Ik ben superbenieuwd hoe jij de minicursus ervaart, laat je het me weten? Op jouw succes!

Met energieke groet,
Jantine.

P.S. heb je de Facebookpagina van Je Bruisende Zelf al een like gegeven? De laatste nieuwtjes, inspiratie en nog meer gave acties om je bruisende zelf voor eens en voor altijd aan het roer van je leven te zetten!