Een dag zonder boek is een dag niet geleefd. Tenminste, in mijn geval 🙂 Ik ben een lettervreter, een boekenwurm. Zelfs zozeer dat mijn familie er een liedje over maakte op mijn trouwdag!! In de zomer doe ik er nog een schepje bovenop, zeg maar ‘binge-reading’ haha. Alle boeken waar ik de rest van het jaar niet aan toekwam, gaan mee in de koffer (of bij jou misschien wel op de e-reader?).

Heb jij je zomerleeslijstje nog niet gemaakt? Ik doe je een paar ideetjes aan de hand:

  • Sterker dan ooit – Brené Brown
  • De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje – Jonas Jonasson
  • Groots en meeslepend leven, een ode aan dagelijkse sleur – Lou Niestadt
  • The Hunger Games trilogie – Suzanne Collins
  • Big Magic – Elizabeth Gilbert
  • Manderley voor altijd (biografie Daphne du Maurier) – Tatiana de Rosnay

Heb jij nog leestips voor mij? Altijd welkom!

Bruisende groet,
Jantine.