Waar ga jij deze zomer op avontuur? Ga je op vakantie of blijf je lekker thuis? Wat je ook doet, ga eens op ontdekkingstocht. De omgeving verkennen, de ongebaande paden in, een beetje zwerven. Letterlijk. Met of zonder wandelkaart op pad. Of van de doorgaande weg af zonder tomtom. Ergens een slaperig dorpje, een nieuw strandje of een heuvelrug met de perfecte mijmerplek ontdekken.

 

Maar ook figuurlijk. Waar maak jij ruimte voor nu je vrij bent en misschien van huis weg, uit je vertrouwde routines en patronen? Is er een avontuur waar je dolgraag aan wil beginnen? Iets nieuws te leren. Een creatief project dat nog in je hoofd zit. Een verlangen dat je nog niet uitgesproken hebt. Ga ook eens op ontdekkingstocht in je hoofd, je hart en je ziel. Zwerven door je gedachten, intenties, gevoelens, verlangens, doelen en wensen.

 

Wat levert je ontdekkingstocht je op? Nieuwe vergezichten en verrassende inzichten? Een gevoel van spanning, vrijheid, avontuur? Of misschien wel het besef dat je het liefst bij huis en haard bent, veilig, bekend en ontspannen? Kan ook, is niks mis mee!

 

Ik ben superbenieuwd naar je avonturen. Deel je ze met me?

 

Bruisende groet,
Jantine.