Wat zijn jouw plannen voor ná de zomer? Wat neem je mee aan summer vibes? Hoe hou je die bruisende zonne-energie vast en sluit je jouw jaar knallend af? Als jij net zo bent als ik, heb je de zomerperiode of je vakantie gebruikt om te reflecteren. Even stilstaan bij wat je ook al weer wilde dit jaar. Om plannen bij te stellen, om nieuwe keuzes te maken, om de laatste maanden van het jaar fris en opgeladen in te gaan. Toch?

Maar hoe hou je je zin en zaligheid er nou ín? Zodat je niet aan het einde van het jaar met een katerig gevoel terugkijkt en moet constateren dat er van je plannen niks of veel te weinig terecht is gekomen. Omdat je weer in de waan van de dag gezogen wordt. Omdat je weer vooral voor anderen bezig bent in plaats van met jouw eigen wensen en verlangens.

Let’s be honest! Die waan en die anderen zijn er gewoon. Kun je niet omheen. Maar je kunt er wel dóórheen. Geen weerstand bieden, maar er dwars doorheen bewegen. Niet wegduwen en trekken, maar meebewegen. Als een wuivende rietpluim in de wind. Die heeft altijd ruimte om een andere kant op te gaan, om de weg naar de minste weerstand te kiezen. Dat kun jij ook! Kijk maar eens of dit je helpt:

  • Begin je dag niet met een to-do lijst, maar met een to-BE lijst. Wie ben jij? Hoe wil jij je voelen? En welke acties passen daarbij?
  • Kies positieve doelen. Stop je energie niet langer in wat je niet wil, maar richt je aandacht op wat je WEL wil.
  • Blijf niet denken, wikken en wegen. Maar ga DOEN. In kleine stapjes, elke dag weer.
  • Doe het niet alleen!! Vraag HULP, doe het samen. Begin met je plannen, ambities en verlangens te delen met anderen. En kijk eens wat er terugkomt, hoeveel makkelijker het wordt om je volgende stap te zetten als anderen je daarbij helpen.

 

Wat is jouw plan, je ambitie, je verlangen? Kan ik je erbij helpen?

Ik vind het geweldig als je jouw plannen, ambities en verlangens wil delen met mij. En om je verder te helpen ze helder te krijgen, in beweging te komen, je te supporten bij elke stap die je zet, hoe klein of hoe groot die ook is. Als jij daar aan toe bent, als je hoofd, je hart en je ziel nu ‘ja’ zeggen, kijk dan eens hieronder wat de nazomer bij Je Bruisende Zelf voor je in petto heeft.

  • Wil jij ook zinvol ondernemen op je eigen manier? Kies dan voor Flow & Grow in je bruisende bedrijf. Voor vrouwen die net zijn gestart of willen starten met hun eigen bedrijf. Die er niet op zitten te wachten (of het he-le-maal beu zijn) om overspoeld te worden met gouden stappenplannen en wonderformules die direct klanten en omzet beloven. Maar het op hun EIGEN manier willen doen. Vanuit verbinding en vertrouwen. Samen met gelijkgestemde hart-gedreven onderneemsters delen, leren en groeien. Online én offline. Je kunt op ieder moment instappen. Kijken of het ook iets voor jou is? Klik hier: http://jebruisendezelf.nl/flow-en-grow-in-ondernemen/
  • Op donderdag 16 augustus 2018 is de Masterclass ‘Creëer cliënten door conversatie’ er weer! Voor coaches en dienstverlenende ondernemers die de kracht van het gesprek (bewuster) in willen zetten als basis voor verbinding en klantcreatie. Hier vind je meer info en kun je je aanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-creeer-clienten-door-conversatie-43857992436
  • Gesprek met Impact. Jij en ik. Samen verkennen waar je staat, en waar je naartoe wil. In je werk, je bedrijf of je leven. Bel (06-42549554) of mail (jantine@jebruisendezelf.nl) me om een afspraak te maken. Een gesprek kan ook telefonisch of via Skype.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Bruisende groet,
Jantine.