Op het moment dat jij dit leest (ik heb het al eerder geschreven, vol verwachting over wat er zich gedurende de zomer zou ontvouwen 🙂 ), sta ik aan de vooravond van new beginnings… Een nieuw huis waar wij in september met ons gezin intrekken. Met een bedrijfs- en werkruimte helemaal alleen voor mij! Waarmee ik nog veel meer ruimte maak voor JOU. En voor mijn hartsverlangen: getalenteerde, sensitieve, creatieve, hart-gedreven prachtvrouwen coachen die zinvol willen werken, ondernemen en leven op hun EIGEN manier. Ik geef je ruimte, draag je, ondersteun je, inspireer je, motiveer je, activeer je. Omdat ik in je geloof, omdat ik vertrouwen in je heb.

Ik neem letterlijk en figuurlijk mijn eigen plek in. Ik sta voor wat ik wil, voor wat ik wil uitdragen, voor wat ik wil bijdragen. Daar geef ik mezelf toestemming voor omdat ik geloof in mezelf. Dat is mijn belofte aan mezelf. En mijn uitnodiging aan jou. Goh, het is bijna een manifest!

Ben jij er ook klaar voor om je eigen plek in te nemen? Wil jij je eigen new beginnings maken? Dat kan gewoon iedere dag. Het hoeft er geen 1 januari voor te zijn ofzo. En er hoeft geen lifechanging event voor gebeurd te zijn. Iedere dag weer heb jij de kans om opnieuw te beginnen:

  • met onderzoeken en uitspreken wat je echt wil;
  • met leven en werken op je eigen voorwaarden;
  • met jezelf toestemming geven om je eigen plek in te nemen.

Begin eens met om je heen te kijken: heb jij een eigen plek? Een echt eigen plekje waar je ongestoord en ongebreideld jezelf kunt zijn? Dat kan een kamer in huis zijn, of een plek in je slaap- of woonkamer. Of misschien wel een stek buitenshuis, in de tuin of in je volkstuin (zijn weer hartstikke hip ;-)), op een samenwerkplek of in een huisje op een camping. Met een paar mooie, inspirerende spullen maak je het van jezelf. Een bloem in een vaas, een mooie spreuk die je inlijst of ophangt, een klein bureautje, een lekkere stoel, een meditatiekussen met een kaars. It’s all yours! En het is helemaal up to you hoe je er je eigen plek van maakt. Stuur je me er een foto van? Vind ik echt geweldig!

 

Wil je nog meer ruimte maken voor jezelf? Om zinvol te kunnen werken, ondernemen en leven op je eigen manier?

En herken je jezelf in mijn manifest? Hebben mijn Summer Soul Bites de juiste snaar bij je geraakt? Voel je je thuis, gezien en gehoord bij Je Bruisende Zelf? Dan is dit misschien ook iets voor jou:

  • SPLINTERNIEUW: Flow & Grow voor onderneemsters (in spé). Groeien naar zinvol ondernemen op je eigen manier. Voor vrouwen die net zijn gestart of willen starten met hun eigen bedrijf. Samen met gelijkgestemde hart-gedreven onderneemsters delen, leren en groeien. In september kun je een maand lang komen ‘Plukken & Proeven’ van Flow & Grow. Kijken of het ook iets voor jou is? Klik hier: http://jebruisendezelf.nl/flow-en-grow-in-ondernemen/
  • Doorbraaksessie op woensdag 13 september a.s. Je eigen plek innemen door je eigen PLAN te trekken: positief, liefdevol, actiegericht. Kort, krachtig, verhelderend en met kleine stappen. Je meldt je hier aan: http://jebruisendezelf.nl/doorbraak-expertsessie/
  • Verkenningsgesprek. Jij en ik. Samen verkennen waar je staat, en waar je naartoe wil. In je werk, je bedrijf of je leven. Bel (06-42549554) of mail (jantine@jebruisendezelf.nl) me om een afspraak te maken. Een verkenningsgesprek kan ook telefonisch of via Skype.

 

Ik geef je heel graag ruimte om je eigen plek te vinden. Of zoals een van mijn eigen coaches zegt: “Don’t be my follower, let me help you lead yourself” (Beth Grant). Ik kijk naar je uit!

Warme groet,
Jantine.

​​​​​​​P.S. Gun jij meer getalenteerde, sensitieve, creatieve, hart-gedreven prachtvrouwen de ruimte om zinvol te werken, ondernemen en leven op hun EIGEN manier? Tof als je mijn blog wil delen. Dank je wel!