Wil jij echt bubbels, borrels en bruis? En dan niet alleen met oud en nieuw, maar gewoon elke dag? Dat kan. Echt? Echt! Het ligt voor het grijpen. Maar je moet er wel iets voor doen 🙂

Alles kan, als je maar wil
Lekkere dooddoener, vind je niet? Alles kan, als je maar wil… Alsof je iets niet genoeg gewild hebt, wanneer je niet het resultaat krijgt waar je op hoopte. Alsof je hebt liggen luieren, er niet hard genoeg voor gewerkt hebt. Alsof je niet echt hebt doorgezet, het erbij hebt laten zitten. Laten we één ding met elkaar afspreken: kom niet meer aanzetten met die dooddoener. We rekenen er voor eens en voor altijd mee af. Luister er niet meer naar als een ander je het als goedbedoeld advies meegeeft.

Want ik weet dat je heel graag wil. Ik weet dat je keihard werkt om aan alle verwachtingen te voldoen en al je verantwoordelijkheden te vervullen. Ik weet dat je een doorzetter bent, en dat het je op wilskracht meestal heel goed lukt om alle ballen hoog te houden. Nee, aan wilskracht ligt het niet. Die heb je meer dan voldoende. En nu heb ik vervelend nieuws voor je: wilskracht gaat je niet de bubbels en bruis brengen waar je naar verlangt. Niet de focus en rust. Niet de tijd voor jezelf. Niet de energie. Niet de helderheid over waar je echt naar toe wil. Iekk! Wat nu? Simple, je kunt die wilskracht net zo goed loslaten als het je toch niet verder helpt. Doe maar, laat maar los. Leun maar achterover, haal maar even diep adem.

Meedrijven en belletjes
Lastig he? Je bent zo gewend om op wilskracht door te gaan, door te ploeteren, bezig te blijven. Je weet bijna niet meer hoe het voelt om even helemaal niets te willen, niets te doen. De dingen gewoon te laten gebeuren, te laten ontstaan. Mee te drijven op de tijd, liggend op je rug in het gras te kijken naar de wolken die voorbijdrijven en verder niets. Hè, heerlijk. Voel je al een paar bruisende belletjes omhoog borrelen? Belletjes met inspiratie, energie, verlangen, creativiteit, ideeën, enthousiasme…

Ik ben heel benieuwd welke belletjes er nu bij jou omhoog komen borrelen. Laat je het me weten in een reactie onder deze blog? Ik ben je dankbaar voor je reactie, omdat je daarmee andere lezers én mij inspireert!

En nu…. hou dat gevoel vast! En kom dán in actie 🙂

Van wilskracht naar daadkracht
Het gaat dus niet om willen, dat is duidelijk. Het gaat wel om DOEN. Zet je inspiratie, energie en enthousiasme om in daadkracht. Niet blijven dromen over wat je eigenlijk wil, maar gewoon gaan doen. Niet wikken en wegen maar stappen zetten, elke dag weer.

Ik help je op weg in mijn DOORBRAAK EXPERTSESSIE. Daarin leer ik je met behulp van mijn P.L.A.N.-methode wat je moet doen om je wilskracht los te laten, en je daadkracht aan te wakkeren. In simpele stappen. Met de juiste focus, vanuit jouw wensen en ambities. Zodat je eindelijk de regie terugkrijgt over je leven, je tijd en je energie! Voel je het al bruisen? Kom op dan, niet aarzelen, gewoon aanmelden. Je bent het waard (om een zeker cosmeticamerk te citeren :-)).

De eerstkomende Doorbraak Expertsessies zijn op woensdag 11 mei en woensdag 1 juni a.s. Klik hier om je direct aan te melden voor de datum van jouw keuze: www.jebruisendezelf.nl/doorbraak-expertsessie.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Met bruisende groet,
Jantine.

 

P.S. mijn missie is om dit jaar 1000 krachtvrouwen te inspireren hun bruisende zelf weer aan het roer te zetten! Wil je me helpen door mijn blog te delen met meer krachtvrouwen? Gebruik de social media buttons hieronder. Dank je wel!