Hoe plan jij je dagen en je activiteiten? Ben jij net als ik een rasoptimist die aan het einde van de dag altijd nog een stukje to-do lijst over heeft? Of ben jij misschien meer het type mañana: morgen is er weer een dag 🙂 Word jij gelukkig van een strakke deadline, of breekt het zweet je uit als je alleen al aan het woord ‘deadline’ denkt? Breng je favoriete werk- en planningsstijl in kaart en stem je planning en activiteiten daar op af. Ik geef je op een briefje: dan hou je ineens tijd en energie over!

Check je planningstype
Scoor de items in de lijst hieronder en vind uit welk planningstype jij bent. Kleur per item het bolletje in dat het dichtst bij jouw stijl ligt. Er zijn geen goede of foute antwoorden, alleen eerlijke antwoorden :-).

KLIK op de afbeelding om de volledige checklist te downloaden. Print de checklist en vul ‘m in.

Check je planningstype

Nu ben ik benieuwd: welk planningstype ben jij? Herken jij jezelf in de kracht en valkuil van je planningstype? Laat het me weten in het reactieveld hieronder. Ik ben je dankbaar voor je reactie, omdat ik je daardoor beter leer kennen. En je inspireert me om nog meer waardevolle tips, inzichten en artikelen te schrijven waarmee ik jou en andere krachtvrouwen kan helpen hun bruisende zelf aan het roer te zetten van hun tijd en energie.

En wat is je energietype?
Het zal je niet verbazen dat je werk- en planningsstijl óók wordt beïnvloed door je energie. In mijn volgende blog besteed ik aandacht aan je energietype: op welk moment van de dag is jouw energie het hoogst, hoe ga je om met onverwachte gebeurtenissen, en hoe zorg je ervoor dat je energie in balans blijft? Met weer een coole test om je energietype te bepalen!

Word de beste vriend van je planningstype, kom naar mijn DOORBRAAK EXPERTSESSIE!
Ben jij toe aan meer tijd en energie, zodat je eindelijk werk kunt maken van de plannen en ambities die al veel te lang liggen te wachten? Wil je de kracht van je planningstype in je voordeel laten werken? En de valkuilen omzeilen? Kom dan in actie! In mijn Doorbraak Expertsessie leer ik je met behulp van mijn P.L.A.N.-methode wat je moet doen om de regie over je tijd en energie terug te pakken. Het is niet moeilijk, maar je moet het wel doen. Consequent en consistent. Met de juiste focus, vanuit jouw wensen en ambities.

De eerstkomende Doorbraak Expertsessie is op woensdag 15 juni a.s. Klik hier om je direct aan te melden: www.jebruisendezelf.nl/doorbraak-expertsessie.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Met bruisende groet,
Jantine.

 

P.S. mijn missie is om dit jaar 1000 krachtvrouwen te inspireren hun bruisende zelf weer aan het roer te zetten! Wil je me helpen door mijn blog te delen met meer krachtvrouwen? Gebruik de social media buttons hieronder. Dank je wel!